• dün ilk defa bir tutun magazasinda gorup de denemek icin aldigim nargile tutunudur. tapdk bandrolluydu, elma, nane, portakal ve limon aldim.
    oncelikle nerdeyse her tur tutunu kullanmis birisi olarak bandrollu mmc ve rosanna gibi markalarla karsilastirilmamasi gerekir, oldukca kaliteli bir tutun. tutunde olabildigince az cop ve sap vardi, bu konuda el-fakher gibi tutunlerle yarisacak kalitede bir tutun. ayrica tutunlere boya ilavesi yapilmamisti, sirf bu yuzden bile alinacak bir tutun.
    sonuc olarak bu tutun daha uygun fiyata starbuzz veya fumari kalitesine yakin tutun almak isteyenler icin birebir.

    edit: 50 gramlik paketleri ile yarim kiloluk paketlerindeki tutun farkli, 50 gramlik paket alacaksaniz gonul rahatligi ile alin, yarim kiloluk paket alirsaniz o kadar iyi cikmiyor.
  • ingilizce, seri nargile tütünü lütfen
  • özellikle üzüm-nane aroması çok iyidir.
  • pişmiş şeftali
  • başlarda önyargılı yaklaştığım ve o turuncu bandrolünden dolayı hakir gördüğüm fakat nane, elma ve portakal aromalarıyla beni etkilemeyi başaran tütün markası.

    tütünleri (en azından yukarıda saydığım modelleri) sarı, içimi keyifli. 50 gr lık paketlerde alıyorum şimdilik, yukarıdaki yazar arkadaşlardan birinin yazdığı gibi 50 gr dışındaki paketlerde kalite sorunu yaşama ihtimali korkutuyor.

    deneyin denetin derim, pişman olmayacaksınız yüksek ihtimalle.

    ekleme: karpuz ve sarı pakette satılan sakız da başarılı gençler.

    bir ekleme daha: limon aromalısı harika, limon nane olarak da satılabiliyor. 500 gr paketi muhteşem ferah.
  • t. bandrollü nargile tütünü markası.

    portakal, nane ve üzüm-nanesi çok iyidir. hatta yılların al fakher üzüm nanecisi olarak pls üzüm naneye geçtim denebilir *. portakalı ve nanesi de oldukça güzeldir *. ayrıca bunlarda bir de ice diye satılan bir tütün varki allah muhafaza. daha önce ice diye mentollü freş şeyler içerdim, bunlarin ice i gerçekten ice amk. denemelik bi aldım 5 dakika içemedim ağzım damağım uyuştu dondu amk. çok enteresan bir tütün ice. asla tek içilmez ama yazın güzel gidebilir. farklı aromalarını denedikçe güncellerim.
  • 50 gramlık 031 numaralı vanilya latte aromalısından bi 10 paket severek üst üste tükettikten sonra bir de hindistan cevizlisini deniyeyim dedim, 500 gramlık var dedi satıcı, olur dedim. ben hayatımda bu kadar kötü tadlı bir nargile içmemiştim diyebilirim. nasıl hindistan cevizi oğlum bu? arkadan limon tadı gibi bişeyler geliyor, hatta tam olarak ifade etmek gerekirse limonlu pril tadı bu olsa gerek, ayrıca yoğun aroma boğaz yakıyor. tütünün üstündeki aromasını peçeteye 5-6 sefer emdirdikten sonra lüleye koyuyorum, yine leş. pişmanım. tavsiye etmiyorum.
hesabın var mı? giriş yap