• ios ve android için çıkan pokemon klonu rick and morty oyunu. oyunda rick olarak çeşitli morty'leri toplayıp savaştırıyorsunuz pokemon gibi. genel olarak güzel olmuş ama harita olmaması büyük eksiklik.
  • gayet güzel olmuş oyun.
    itemlar'dan yeni item oluşturma olayı klasik pokemon çizgisinin dışına çıkma konusunda olumlu olmuş.

    hangi morty'nin hangi pokemona gönderme olduğunu tahmin etmeye çalışmak ise oldukça keyif aldığım olay. giant head morty golem mesela. ya da two headed morty iki kafalı kuş pokemonu dodo.

    strateji tavsiyesi isteyen olursa şayet;

    aynı morty'lerden yakalayıp combine etmeye bakın, level kasmaktan çok daha hızlı ve etkili bir olay.

    misal, 2 tane double headed 9 level birleşince 17 level triple headed oluyor. 2. evrim olan mortylerin birleşmesi ise daha da yüksek level'da mortylerinizin olmasını sağlıyor, derisiz 2 morty'nin birleşimi 26 level skeleton morty'miz olması demek.
  • multiplayer'ı gelmiş olan güzel oyun.

    birlikte seviye geliştirmek isteyenler mesaj atsın.
  • oyunu yaklaşık 3 saate yakın oynadım. 6 tane madalya topladım sanırım.

    oyun bana biraz pay to win geldi. özellikle saldırıların limitli olması ve iksir vs.. itemlerin yüksek sayılabilecek oyun içi parası bedelinde olmasından böyle düşünüyorum.

    şimdilik en iyisi izlemeye devam etmek.
  • campaign modu oldukca gulduren, ozellikle soundtrack'i ile insani guzel dusuncelere gark ettiren rick and morty oyunu.

    bir nevi pokemon altyapisi var. ayrica morty'lerin tas-kagit-makas gibi siniflara ayrilmasi guldurdu.
  • nintendonun eski el konsolu oyunlarını andıran tatlış oyundur. ama mortylerin dövüş kısımları yavaş ilerlediğinden biraz yıldırıcı.
hesabın var mı? giriş yap