• hadi belediye otobüslerinde vermemeleri anlaşılabilir de diğer otobüslerde niye vermezler anlamak mümkün değil.

    edit:imla
  • resmi üniforma ile mesai saatleri içinde bir yerden bir yere görev icabı gittiği varsayıldığı için bir yere kadar kabul edilebilir ancak belediyelerin ücretsiz kartlar arasına emniyet mensuplarına ait kartları da dahil etmesi ya da polislerin tüm toplu taşıma araçlarında bunu kazanılmış hak gibi kabul etmeleri doğru bir yaklaşım değil...
  • hah sabah sabah sinirlenecek bişeyler arıyordum, buna sinirleneyim.

    polis toplu taşımaya, eniştesinin kaynının oğlunun sünnetine giderken filan da para vermez.
    ama biz avukatlar, hadi bırakın duruşmaya yetişmeyi, zorunlu olarak atandığımız dosyanın işlemine giderken bastığımız akbilin parasını devletten isteyemeyiz. çünkü onlar kamu görevlisi, biz burada eşşek başıyız.

    saat gecenin mi sabahın mı bilmiyorum 3'ü, cmk seni arıyor. avukat hanım yetişin, emniyette ifade alınacak. nasıl yetişeyim ulan, ne yapayım uçayım mı? taksinin parasını mi veriyor, arabamın benzinini sen mi koyuyorsun - ama zaten arabam da yok zaten yine senin zihniyetin yüzünden.

    ulan...
  • toplu taşımada en sinirlendiğim olay. öğretmen, öğrenci, 65 yaş üstü toplu taşımaya para verirken polisin vermemesi nasıl bir mantık çözemiyorum. sanırsın polis maaşı öğretmen maaşının yarısı.
  • polis toplu taşıma araçlarına 21.02.2002 yılında yürürlüğe giren ve halen yürürlükte olan bakanlar kurulu kararıyla binmektedir. polis kafasına göre kimsenin hakkını gasp etmemektedir.

    ayrıca pvsk gereği yıllık izinde olmayan her polis eniştesinin kaynının oğlunun sünnetine giderken dahi karşılaştığı her türlü olaya müdehale etmekle görevlidir. yani yıllık izinde değilse polis 24 saat görevdedir.
  • öğretmenler de vermesin ozman!
  • sadece polis sınırlandırmanın yanlış olacağı hadise. türk milletinin kanında biraz beleşe atlamak var kimse kusura bakmasın. misal bizim iş yeri her öğlen personele yemek çıkartıyor. çevredeki bütün resmi kurum çalışanları fena halde dadanmış durumda. itfayecisi, belediye çalışanı, telekomcusu, polisi, jandarması ne arasan var öğlen yemeğinde. lan öyle bir durumki heriflere git gelme diyemiyosun çünkü yarın öbürgün işin düşecek. bu polis ve belediye olayıda böyle bir durum. hatırlıyorum zamanında rte istanbul belediye başkanıyken polislerin artık beleşe otobüse binemeyeceğini söylemişti. bu olayın sonucunda belediyenin plakasız ikaruslarını emniyet trafikten men etmişti. al gülüm ver gülüm dünyası.
  • kendisi iz peşinde olan polisin ailesinin de bedava binmesi anlamına gelir.

    ayrıca ücretsiz binme değil indirimli binme söz konusudur ve sadece belediye taşıtları için geçerlidir bu. yani dolmuşta, özel halk otobüsünde işlemez bu karar. ama mecbur işliyor.
hesabın var mı? giriş yap