• nette tesadufen karşılaştığım ve tasarımından etkilenerek sipariş verdiğim e-ticaret sitesi. bozkırda (bkz: çorum) bir vaha gibi geldi adeta. sulu ve mis gibi kokan portakal ve kumkuatları çok makul fiyata almak için girilesi bir site.
  • çok güzel portakalları çok çabuk ve özenli gönderen bir site, 9 kg taze yafa portakalını 30 tlye aldım, fiyat/kalite oranı çook iyi, yapanı edeni tebrik ederim:)
  • birkaç siparisten sonra kalitesinin tutarli olmadigini dusundugum firma. umarim bu tutarsizlik mali nedenlerle tedarikcilerinin degismesi vs gibi nedenlerden degil de sadece havanin isinmasiyla alakalidir
  • buradan sipariş verdiğiniz portakalları yedikten sonra başka yerden portakal yiyememenize sebep olan site.
  • nefis portakallar, sulu sulu limonlar ve kabuğuyla yenen tek narenciye kumkuat meyvesi satan online narenciye ambarı. şimdiye kadar satın aldıklarımız portakal değilmiş dedirten e-ticaret girişimi.

    (bkz: finike portakalı)
  • sitesini kazara görüyorsunuz kurcalamaktan kendinizi alamıyorsunuz. dolapta antalya'dan gelen portakalım olmasa kendime de hemen sipariş verecektim; şimdilik olmadı. tabi içimdeki alma hevesimi önleyemediğim için yeni ofis açan anneme kumkuat fidanı sipariş edip yolladım yok yere mutlu oldum.

    haftaya da kendime nar/portakal/kamkat falan söyleyeyim madem nam nam nam nam nam nam yerim bozkırda
  • çok ucuz değil ama bal gibi şeker gibi portakal nar limon vb olduğu sitedir. ilgi ve alakaları, disiplinleri takdire şayandır
  • tesadüfen keşfettiğim ve memnun kaldığım sitedir.

    onur baştürk köşe yazısında paylaşmıştı bu siteyi. olumlu yorumları da okuyunca denemeye karar verdim.

    3 kg limon ve bir tane portakal reçeli siparişi verdim. ürünler ertesi gün geldi. çok güzel paketlenmişlerdi. limonlar mis gibi kokuyor ve sulu sulu. çok hoşuma gitti. portakal reçeli'nin boyutu küçük biraz ama tadı güzel.

    yanına broşür ve magnet koymuşlar.
  • (bkz: modern manav)
  • internet uzerinden finike'de yetistirilen cesit cesit narenciye, nar, bunlardan yapilma recel, lokum, meyve kurusu, kurabiye ve meyve fidani satan yer. daha once burdan ailem icin alisveris yapmistim ama ilk defa kendime siparis verdim, heyecanla bekliyorum. bir suru narenciye soyledim, az az karisik olanlardan ama kumkuati ilk defa yiyecegim; deneyimlerimi paylasirim. ben de narenciyeyi portakal, greyfurt, mandalinadan ibaret zannederdim meger ne cok cesidi varmis; bu uclu bile kendi icinde cesit cesit zaten.

    fakat soylemeden gecemeyecegim ki annemlere siparis verirken (yakala.co'dan indirim kuponu ile almistim) ozenlerine, musteri memnuniyetine verdikleri dikkate ve profesyonel duruslarina hayran kalmistim. ama biraz pahali degil mi ya? azicik indirseniz fiyatlari. :( * daha cok yerdik, kis geldi.. *

    bugun kargom ulasti, malesef kargo firmalari pazar gunleri teslimat yapmadigindan ekstra bir gun gec geldi (normalde teslimat bir gun iken). buna ragmen meyvelerde bir sorun yoktu. kargo gida etiketli geldiginden sanirim, soguk bir yerde tutulmus cunku her sey buz gibiydi. sanirim ter yapma ihtimaline karsin olacak, meyvelerin arasinda nem emen kagitlar vardi. meyvelerden ayrica nar suyu da siparis vermistim, onu ise buz kalibi (yaralanmalarda kullanilan mavi plastikler) ile birlikte soguk tutan torbalara koymuslar. o yuzden her sey sapasaglamdi. simdilik sadece klemantinin tadina baktim, lezzetli ve sulu suluydu. bir ara da yemek icin limon kestim, iste o enfesti; aromasina bayildim.

    sonuc olarak benden guzel not aldi.
hesabın var mı? giriş yap