• geri aktive olmuş uygulama. aman dikkat edin dostlar.
  • her ne kadar postegro kadar stabil ve ağı o kadar geniş olmasa da pingru adında bir alternatif uygulama mevcut. birden fazla android emülatörüne kurup her emülatörde farklı fake hesaplardan girerek günlük görüntüleme sınırını aşabilirsiniz.
  • allah belasini versin dediğim uygulamadır. sırf bunun yüzünden instagramımdaki tüm gönderilerimi kaldırdım hikayeler de dahil. insanın özel hayatı kalmadı resmen sadece profil resmim var o da pek belli olmuyor.
  • internet sitesinde sonsuza dek fişi çekildiği belirtilen uygulama.

    alternatifini bilen varsa yeşillendirebilir.
  • gayet calisan uygulama. benim isim olmaz da bir arkadasimdan biliyorum :)
  • bu lanet program yüzünden asla özelimiz kaşmadı! özel hayatın ihlali...
  • alternatifi olması zor olan uygulama, uygulamanın çalışma mantığına ters bir defa. karşıdaki kişinin veya onu takip eden birisinin de o uygulamayı kullaniyor olması gerekiyor, diğer türlü kişinin profilini görüntüleyemezsiniz. yeni çıkacak uygulamanın baya bir yayılması lazım ki, sizin işinize yarasın. ha postegro dataları ile başka bir uygulama yapılır, o zaman kaldığınız yerden görmeye devam edebilirsiniz.
    hem ne yapacaksınız, karşıda ki kişi profilinizi görmenizi istese ya takip etmenize onay verir, yada profilini açık yapar, diğer türlüsü zaten kötü bir davranış.
  • postegro patladıktan sonra isim değiştirerek başka isimle yoluna devam eden uygulamadır. işin komiği instagram ile giriş yaptığınız mail adreslerine mailing yaparak yeni adreslerini göndermişler.

    mail'in başlığını da "ınstagram gizli hesap görme ve profile bakmak 2021 (güncel)" yapmışlar.

    güler misin ağlar mısın?

    edit: sevgili suser'lar mesaj kutumu yıktılar. tek tek yazmaktan yoruldum. site şudur: http://web.nunu-app.net/
    ayrıca lili diye bir clone'u var. anladığım kadarıyla postegro'nun sistemini farklı isimlerle farklı domainlere kuruyorlar.

    edit 2: nunu'ya da erişilemiyor diye yeşillendiriyor suser arkadaşlarımız. kaderleri bu arkadaşlar. onlarca kopyası var. gidip araştırın bulunuz.

    edit 3: bak beyim size iki çift lafım var. insanlar hesaplarını gizli yapıyorsa siz ve sizin gibi kural tanımaz insanlar bunun üstesinden gelsin diye değil. kendinize saygınız yok bari insanların düşüncelerine saygınız olsun. alternatif matif yok. hepsi batıp gitmiş, kapanmış.
  • göçmüş bir site, kendisi efsaneydi
  • gel vicdansız,gel insafsız çağırmazdım acil olmasa.
hesabın var mı? giriş yap