• (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)

    insanlar saygı duymak, önemli bir şeydir. eğer sen saygı duymuyorsan gidebilirsin.
    (bkz: #97609856)
  • çağdışı düşünceleri var.
    engelle
    başlıklarını engelle
  • biatçının teki, umarım düşünmeyi öğrenir ve kurtulur içinde bulunduğu cendereden.
  • "lan"lı "lun"lu mesaj atıp, cevabını beklemeden engeli basarak* kendini güvenli limanlara atmasını bilebilmiş,
    hakkaniyetli bir ekşi sözlük yazarı.
  • başörtülü mağduriyeti konusunda kendisi insanları mesaj ile rahatsız edecek kadar can sıkıcı bir sözlük yazarı.

    sizin başörtüsü ile ilgili düşüncelerinizi kişisel olarak / özel mesaj ile öğrenmek zorunda değilim, sözlükte fikirlerinizi paylaşabilirsiniz, burada da okuyanlar destekler veya hatalıysa düzeltir.

    siz bu şekilde cemaate yakın düşünceler sergiliyor izlenimi verebilirsiniz fakat ben böyle bir izlenim vermediğim halde öyle olmak zorundaymış gibi kendinizce baskı kuramazsınız.

    özetle, engelle geç dediğim bir yazardır. bir de hakaret içermeyen girdilerinizi, bir şekilde hakaret şikayetiyle sildirebiliyor.

    edit: önce kendisi, mesaj atıp rahatsız etti ve kendince / kendi doğruları (!) ile ahkam kesti. bir sahte başörtülü mağdurcusunun avukatlığını yaptı. zaten bu davranış ve attığı mesajdaki tavır ve söylemlerinden zihniyeti ve görüşü belli oluyordu. kendisi yıllardır cemaatin yaptığı başörtüsü geyiğine takılmış birisi izlenimini veriyor.
    ha bir de, başlık altıma girdiği entryde; "bana mesaj atıp, engellediğini" yazmış. gayet mesajına cevap aldı ve aldığı cevaba memnun kalmadığı için sonradan engelleyip, kendince cemaatçi bir görüş sergilemediğini ispatlamak üzere aşlık altıma bir şeyler yazdı.

    edit 2 : kendisi tarafından entrysinde yazılmış bir kısmı burada paylaşmak istiyorum. cemaate yakın düşünceler sergiliyor dediğim konuyla ilgili, kendi ağzından açıkladığı durum şu şekilde. "fetöcü hiç olmadım. bu yapının içinde olduğum bir dönem vardı." yanılıyorsam düzeltsin ama buradan şu anlaşılıyor. "gülen cemaatinde bir dönem bulundum". görsel #150989131. işte biz o cemaat ya da örgütün içinde hiçbir zaman bulunmadık, desteklemedik ve hatta insanları da bu örgüte/cemaate karşı uyardık. o zamanlar da bu uyarılarımıza rağmen şuan fetöcülere teörist denirken, biz uyaranlara terörist deniyordu. ha bir de hiçbir zaman hayali mağduriyetleri savunacak durumlara da gelmedik.
  • gsli aktrol
  • kendisi hakkında geçen sene entry girmişim, isim nereden tanıdık geliyor diyordum ben de.
    bu sefer de moskovadaki saldırıdaki vahşet görüntülerini destekleyen biri olarak karşıma çıktı.

    gerçekten artık başkaları adına utanmaktan yoruldum. din bataklığına gömülüp bu kadar kötü olamazsınız.
    konser dinlemeye gitmiş bir yığın genç, vahşice bir saldırı sonucunda katlediliyor ve oradaki görüntüler için altına imzamı atarım diyebiliyorsunuz.

    sonra bunlar elinde gücü bulsa gırtlağımıza bıçak dayayıp bizi öldürecekler dediğimizde de gerçek islam bu değil goygoyu yapılıyor.

    başörtüsü mağduriyeti diye saçmalamıştı daha öncesinde ama olayın mağduriyet olmadığı zaten bu saldırıdaki tutumundan belli oldu.

    kendisinden olmayan herkese düşman, bir insan yabancı diye masum veya çocuk olup olmadığına bakılmaksınız katledilmesi gerektiğini düşünen biri.

    olay ne diye soracak olursanız. (bkz: 22 mart 2024 moskova terör saldırısı) başlığına şuanda leyla olan birisi entry girmişti. "az kişi ölmüş. daha iyi haberler bekliyoruz şeklinde"
    görsel

    bu entryi desteklediğini, altına imzamı atarım şeklinde mesaj atarak iğrençliğini ortaya çıkarmış yazardır.

    (bkz: 162717460)

    huzur için engelle.
hesabın var mı? giriş yap