• çoğu coinin somut geliştirme sağlayamadığı sadece fikirle yürüdüğü crytpopara ekosisteminde, çalışan bir ürün sunma noktasına geldiler. 2018 başında buyuk bir exchange'e girmesiyle muhtemelen yolunu bulacaktır. ytd.
  • cryptopia, livecoin ve yobit borsalarında yer alan bir coin. şu an $0.70 seviyelerinde ben iki gün önce $0.40 seviyelerinden aldım. totalde 70 milyon var saniyede 3500 işlem yapabiliyor ayrıca holderlara ekstradan temettü veriyor. ledger desteği bulunuyor. yakın bir zamanda büyük bir borsaya girerse 15$'ları göreceğine inanıyorum.
  • iki üç gün önce 0.42'den aldığım coin. şu an 0.79 olmuş. kendisinden 2018 beklentim büyük. şu ana kadar spekülasyonla değil kendi çapında projelerle büyüdü sanırım.

    70.000.000 adet olması ve ledger cüzdan'da olması bir avantaj olsa da büyük bir borsada yer almaması şu an için dezavantaj konumunda. kendisine bir sene dokunmadan bekleme planım var bakalım ne olacak.

    twitter hesabında arada yarışmalar düzenliyor 2500 posw ye kadar veriyorlar. yarışmaya katılmak için sitelerinde hesabınız ve içinde posw olması şart. bilmem kaç tane posw yi cüzdanlarında tutunca %1 faiz gibi bir şey veriyor bir de.

    en çok cryptopia 'da işlem hacmi var. referans linki falan yok google yazın çıkıyor zaten. he bu cryptopia binance kullanımına alıştıktan sonra garip geldi. ben oradan alıp bunları kendi sitesine aktardım coinleri.

    bu borsalarda işlem görüyor şimdilik.ytd değildir not. kelin ilacı olsa kendine sürer zaten. bekleyelim görelim.
  • evet an itibariyle 1 doları görmüş olan coin. uzun vadede ev parası çıkartmayı düşünüyorum hadi hayırlısı.

    edit: hacmi son 24 saatte %74 artmıştır bu da böyle bir bilgi olsun kenarda.
  • tpos özelliği ile gizli olmayan proof of stake coinleri bile posw cüzdanı içinde takip edilemez hale getirebilen geleceği çok parlak coin kendisi. muhtemelen iki yıl sonra mesaj kutum günde bir 10 kere bu coine yaptığım yatırımımı soranlarla dolacak ya hadi hayırlısı.
  • en güvendiğim koinlerden biri. 2000 sats'dan beri düzenli topluyorum. benim dikkatimi çeken artıları şöyle:

    -70 milyon total supply
    -toplam hacimde şu an 300. sırada, daha önünde çok yol var.
    -swap ile adı sanı değişecek, artı değer katacak.
    -tpos
    -ledger desteği
    -daha büyük borsalara girmemiş olması (girdiği takdirde kesin gözüyle bakılan hacim artışı)
    -sağlam çalışan bir cüzdan ve website
    -gelecekte aktif olacak masternode

    of saya saya bitmedi, şahane koin. en azından araştırın, bir şans verin derim.

    ytd şti dyor arv
  • stakenet(xsn) e geçişleri başlayan cryptopia nın delist ettiği coin. burdan livecoin e üye olup xsn wallet a aktarım yapmanız gerekiyor.
hesabın var mı? giriş yap