• pozitif enerji, hayata olumlu bakış vs. diyen insanlar genelde sinir bozucu ve gıcık olurlar. o yüzden yapılırken hiç de insanın aklı kalmaz, yazık canı acır mı acaba diye. olumlu düşünürsen olumlu bir hayatın olur, derken tam ağzının orta yerine vurmak lazım ama. karnına, beline falan vurursanız 'olumlu tarafından bakarsak ağzıma vurmadı, biraz canım acısa da hala konuşabilirim, can sıkabilirim' demeye devam edebilir. işinizi garantiye alın derim ben.
  • babam kalp krizi geçirdiğinde, hastaneye götürmüştüm o'nu.. acilde kendisine müdahele edilirken, ben öyle durmuş dua ediyor, ağlıyordum bir kenarda.. hiç tanımadığım bir kadın gelmişti o sırada yanıma.. oldukça sakin bir konuşma tonunda, "pozitif düşünmeye çalışın, pozitif düşünmezseniz hastanıza yardımcı olamaz, o'na pozitif enerji yollayamazsınız" demişti bana..

    pozitif kelimesi, anlamının tersi yönde bir olumsuzluk taşır benim nazarımda, soğuk, yapay gelir bana.. kullanmamaya özen gösteririm, belki benim gibi düşünenler vardır diye.. kelimenin bende bıraktığı olumsuz etkiye rağmen eminim, bu pozitif enerji diyen enerji dolu insanların çoğunun kötü niyeti yoktur.. işte bu grubun içinde benim pek sıcak bakamadıklarım, niyetleri ne kadar iyi olursa olsun, hiç tanımadığı bir insanın sıkıntılı zamanında yanına gidip, enerji çıkarması yapmaya çalışanlar.. o pozitif abla, yardımcı olmaya çalışıyordu bana şüphesiz.. başka ne amacı olabilirdi ki? allah'tan, içinde bulunduğum durumun etkisi ile bu başlıktaki gibi bir ruh haline bürünmeyip, bir yaş odunla girişmedim ben kendisine.. gerçi, bugüne kadar kimseye yaş odunla girişmek istemedim ki ben.. belki de istedim ama icraata geçmedim hiç..

    icraatin içinden çıkıp, tek bir söz bile etmemiştim kadına o gece.. sadece öyle boş boş bakmıştım yüzüne, aradan altı yıl geçmesine rağmen halen hatırımda olan yüzüne.. kimdir nedir hiç bilmem.. acaba bir yakınını mı bekliyordu o da benim gibi, onu da bilmiyorum.. yüzü dışında o'na dair tek bildiğim, söylediği sözler.. düşünüyorum da, söylediklerinde haksız değildi.. pozitif düşünce de kazanırdı elbet ama işte o gece kazanmamıştı maalesef..
  • doğru çözümlerden sadece bir tanesidir;

    "önce kişi su dolu bir küvete boylamasına yatırılır. bahse konu küvetin bulunduğu atmosferin muhakkak "enerjisinin yüksek" olması gerekmektedir."
    .....
    devamı,
    http://dalayvelama.blogspot.com/…i-kacan-bilge.html
  • pozitif enerji diyenin "yaş odun üzerimizdeki negatif enerjiyi alır" şeklinde yaklaşabileceği olay.
  • türk ceza kanununa göre suç olan eylemdir. olmayaydı iyiydi.
hesabın var mı? giriş yap