• bunun sonu haremlik selamlığa gider
  • bakalım ilk hangi yurdum sapığı kadın kıyafetine girip binmeyi deneyecek, at fav'a bekle...
  • tercih etmek isteyenlerin özrü neresinde diye merak ettiğim uygulamadır. tahminimce, yaşlı amcalar ve engelli her yaştan erkekler, otobüsün renginden ve isminden dolayı asla binmeyecektir. çağdaş, cinsiyet ayrımına tabi tutulmak istemeyen hamile kadınlarımız da binmez. çünkü toplu taşıma araçlarında yaşlı, hamile, engelli önceliği vardır ve herkes yer verme konusunda hassastır.

    nazi toplama trenlerini andıran pembiş otobüsleriniz şimdiden hayırlı olsun diyoruz. amman dikkat edin, birileri oturarak gitmenin konforunu yaşarken, diğer tarafta balık istifi görüntüler maraz doğurmasın. toplumsal barışı bozmayalım emi..*
  • hırsız, sapık, tecavüzcülerin serbest dolaştığı,
    mağdurların ise hapise atıldığı ülkede çok tutarlı bir uygulamadır.

    sapıklara ve tacizcilere müdahale edemiyoruz, öyleyse kadınları toplumdan soyutlayalım. çok mantıklı helal.
  • madem ki halkı kadına şiddet ve tacize karşı bilinçlendiremiyoruz o halde kadınları erkeklerden uzaklaştıralım en iyisi hareketi.

    kendi de adı gibi pozitif ayrımcılıktan geliyor olmalı.
  • kadın-erkek herkesin inatla birlikte binerek boşa çıkarması gereken, ayrımcı haremlik selamlık otobüsü.

    suudi arabistan gibi olacaksak 150 sene bunca emek boşa mı verildi?
  • 'normal' büs'e binip de tacize uğrayan kadına, binmeseydin denilecek midir? muhtelemen evet! biz cinsiyetler ayrışmasın olay çığrından çıkacak, zaten çıkıyor diyoruz adamlar/kadınlar iyice kutuplaştırıyor. aferin! doya doya binin projelerinize!
  • bir hamile olarak normal metrobüste ayakta duramasam ve durdukça midem bulansa bile binmeyeceğim araçtır. çünkü kadınlar bu lafta pozitifbüslere binerse ve bu düzen yerleşirse karma olanlara binenler 'yollu, aranıyor, o da binmeseymiş tabi taciz ederim'ci itlere gün doğacak, gün gelecek kadın ayrı erkek ayrı araçlarda yolculuk etmeye kadar varacak.

    ben binmem, normal metrobüse bindim diye söylenecek olan varsa ağzının payını veririm. taciz eden olursa da o ellerini keser boynuna asarım.
hesabın var mı? giriş yap