• google'a "anadolu jet" yazıldığında "www.anadolujet.pratikucakbileti.com" alan adıyla en üstte reklam verilmiş komisyon yuvası. siz de tabii, bu site anadolujetin, noktadan sonra gelen yazı da kampanya ismi gibi "pratikucakbileti" yapılmış diye düşünüyorsunuz ve cumburlop diye koskocaman "anadolu jet" banneri bulunan siteye yönlendiriliyor ve "anadolu jet"in resmi web sitesi sanarak çatır çatır bileti alıyorsunuz. böylelikle bu takdire şayan göz yanılması örneği sergileyen kuruma bilete göre 5 - 10 tl gibi bir ücret bayılıp hayatınıza devam ediyorsunuz.

    ben kart bilgimi yanlış girmişim, hemen arayıp kart bilgisini istediler de öyle anlayıp saçma sapan bir para vermedim. 105-tl'ye satacakları bileti 100-tl'ye kendi web sitesinden aldım. aman dostlar şu komisyonculara fırsat vermeyin. hele ki böyle profesyonelce yapılmış göz yanılmalı komisyonculara hiç fırsat vermeyin. bir şeyler diyeceğim şimdi de götümüze girebilir diye demiyorum.

    son tanım : paranızı kaptırmamanız gereken komisyoncu site.
  • anadolujet in kendi sitesinde 50 tl yazan bileti bu siteden 15 tl ye aldım. sanırım önceden alıp pahalanınca satıyorlar. benim için karlı oldu.
hesabın var mı? giriş yap