• ekonomi ile business class arasindaki sinif.

    exit row kadar diz mesafeniz olur, bunun yaninda koltuk arkaya 30-45 derece falan yatar.

    yemekler vs ekonomiden farki olmaz. fiyat olarakta tam ekonomiyle business arasinda olur.
  • aslinda iki tip premium economy vardir. ilki zamaninda thy'nin yapmaya calistigi ve maalesef eline yuzune bulastirip iptal etmek zorunda kaldigi comfort class tipi premium economy'dir. bu sinifta koltuklar normal ekonomi sinifindan farklidir. daha genistir, daha fazla yatar, koltuk araliklari oldukca rahattir, ayri bir servis konsepti vardir-ickisi yemegi vs. genellikle avrupa ve asya havayollarinda bu sinif mevcut, fiyat olarak tam ekonomi-business arasi bir yerdedir.

    diger tip ise abd'li havayollarinin benimsedigi normal ekonomi sinifindan sadece ve sadece koltuk araliklarinin 8-12 cm arasinda daha fazla acilmasiyla olusturalan premium ekonomidir. bir nevi uzun boylular icin ekonomi sinifi olarak dusunebilirsiniz. koltuklar bildiginiz ekonomi koltugudur, servis olarak ekonomiyle ayni servisi verir. fiyat olaraksa genellikle ekonomi bilet alirken uzerine bir miktar daha odeyerek bu koltuga upgrade edersiniz. mesela gidilecek mesefeya gore tek yonde 20$ ile 100$ arasinda degisen bir fiyata.

    ben abd tipini sevenlerdenim. farkli yemekmis, genis koltukmus cok umrumda olmaz. bacaklar rahatca sigsin yeterli. tek basima ucuyorsam hic dusunmem veririm o ekstra ucreti. ancak son iki senedir cocukla beraber tum biletleri upgrade etmek biraz tuzlu olabiliyor. simdilik bacaklari cocugun koltugu tarafina uzatarak hallediyorum ama ileride onlara ekonomi kendime premium ekonomi olarak cozecegiz sorunu.
hesabın var mı? giriş yap