• gerçek adı richard williams olan, 88'li, amerikalı rapper ve aktivist.

    genelin aksine; onu keş para için eken kaltak sevgiliye, otoban'dan ana avrat düz gitmek yerine dünyanın durumuyla, olası sonumuzla ya da insanlıkla ilgili parçalar yapar.

    parçaları 'snoop dogg', 'jay z' veya '50 cent' gibi değil karanlık ve atmosferiktir. bahsettiği konunun içeriği ve gidişat karanlığa olduğundandır belki. her ne olursa olsun etkisi yadsınamaz. en azından benim için.

    sosyal medya ve dijital cinnet için yaptığı bu iş beni benden aldı. viva prince!
  • i am not a label 2 kasım tarihli videosu.
  • şu videosu ile beni etkileyen aktivist. hafiften de gaz vermedi desem yalan olur.
  • dün kötü bir gün geçirdim.
    kötü derken, kendi çapımda...
    11 senedir hukuk camiasının içinde, işini layıkıyla yapmaya çalışan, asla "oldum" demeyen ve aksine her gün öğrenmeyi düstur edinen bir insanım.

    türk mevzuat sistemi malum.
    adım gibi bildiğim bir meselede, kural değişmiş. ve sıkı mevzuat takipçisi bendeniz, bu değişikliği gözden kaçırmışım; evet. müvekkil için hayati risk yaratacak bir hata değildi yaptığım, ama benim için hataydı. kendime dünümü zehir, gecemi zemberek ettim. gece uyanıyorum bu hata geliyor aklıma, asabım bozuluyor.

    sabah uyandığımda hala kötüydüm. şöyle kendimi iyi hissettirecek bir video ararken youtube'da, prince ea'ya denk geldim. hayatta hiçbir şeyin tesadüfen karşımıza çıkmadığına ve bir şeylerle karşılaşmamızın bir şeylerin mutlak sebebi olduğuna inanırım. bu videoyu tam üç kez izledim üst üste. baktım gözyaşlarım akıyor, bir rahatlama geldi, bir mutluluk duydum.

    dedim "ne için varız ve ne yapıyoruz" un sonsuz yolculuğunda bu arkadaşımız bana ışık tutabilir. sonra arka arkaya izlemeye başladım.

    kendisi ile tanıştığıma çok memnunum. kendimi dünden daha iyi hissediyorum. belki o, buna sebep olduğundan zerrece haberdar değil ama burada birinin hayatına dokunuyor. işte insan olmanın amacı...

    kısacası, sıradan kişisel gelişimcileri yıllardır izleyen biri olarak, bu benden yaşça küçük arkadaşın tarzını, tavrını ve katmaya çalıştıklarını çok sevdim...

    teşekkürler prince ea.

    bundan böyle takibimdesin...
hesabın var mı? giriş yap