• ah evet, duragin adi princeton junction, princeton degil, yuvarlamisim. okul da haliyle sehirlerarasi tren hattinin uzerinde durmuyor. shuttle hemen karsi trackden kalkiyor da post it li gencler kitaplarini bile kapamadan hemen karsidaki shuttledan aktarmalarini yapiyorlar.
  • simdilerde logosunu da yenilemis bir elektronik alet markasi. lcd panelleri ve monitorleri ile taninir.
    firmanin sitesi : http://www.princetongraphics.com/
  • (bkz: emc square)
  • kucuk sayilabilecek ogrenci sehri (kasabasi..)
    universitenin cevresi daha bir renkli olmasina karsin, biraz disari cikilinca hayatin durdugu mekan. ayrica 1 aydir burada bulunmama ragmen, daha hala dogru duzgun bir bardir, pub tir bulamadigim yer. insanlar genelde ev partisi modunda eglendigi icin, once cevre edinip sonra ufak ufak bu partileri kovalamak lazim.

    (bkz: hayat zor)

    tum bunlarin disinda hayatin erken bittigi, yollarinda araba kullanmasi deliler gibi zevkli olan, avrupa kasabalarina benzer sehir. ayrica heryerin dumduz cimlik olmasi sebebiyle, yazin gelinmesi gerekilen, kislari sert gecen, simdilerde yavas yavas sogumaya baslayan mekan.

    edit: kisi ve yazi da gecirdikten sonra bir iki kelam daha edebilirim sanirim..
    yazin cok daha guzel oldugu su goturmez bir gercek, en azindan cafelerde falan disarda oturuluyor, iki insan goruluyor, kesiliyor vs
    (bkz: anladin sen onu)

    onun disinda kisi o kadar da sert gecmedi bu sene, bir kere felaket kar yagdi, bir kere de sel oldu..(lan aslinda?..) gerci bize giren cikan olmadi, sabah kalkip isin tatil oldugunu ogrenince ilkokul bebeleri gibi sendik..
    (bkz: isin tatil olmasi)
    (bkz: state of emergency)

    tum bunlarin disinda cok parlak bir mekan degil sosyal aktivite olarak.. princeton universitesi gencligi kendince takiliyor, disariya kapali partiler yapiyorlar.. iceriden birini baglayip, bu partilere sizmak bir opsiyon.. bunun yani sira etraftaki yok belmar dir, yok new york tur, yok philedelphia dir, yok new brunswick tir geziliyor.. oralarda guzel mekanlar var..
  • arabasiz tuvalete gitmenin bile mumkun olmadigi, kucuk ama sevimli abd kasabasi.
  • sehirdeki small world coffee de olabilecek en guzel cappuccinoyu yaparlar
  • princeton record exchange'e ev sahipligi yaptigi icin kucukluk, bayiklik, new york'a uzaklik gibi kusurlari affolasi mini-sehir. cok huzurlu.
  • new jersey'nin kucuk, sakin ve avrupai kasabasi. gideceklerin kesinlikle small world coffee'de bir kahve icmesi ve halo fete'de dondurma yemesi tavsiye edilir. ayrica ara sokaklardaki kucuk dukkanlarda ilginc hediyelik urunler bulunabilir
hesabın var mı? giriş yap