• (bkz: tepegöz)
    (bkz: projektör)
  • gelişen teknolojiyle, evde sinema keyfini yaşatan harika cihaz. hatta, casio bunların 3 boyutlu versiyonunu bile çıkarmış. [http://www.casioprojeksiyon.com/…p-teknolojisi.html http://www.casioprojeksiyon.com/…p-teknolojisi.html]

    (bkz: 3d projeksiyon)
  • hakkında bilgi almak istediğim cihazdır.
    sağlam bir televizyona iyi para vermek yerine evime bu tip bir sistem kurmak istiyorum. perdesi ve diğer aksamları falan birlikte öneriler sunabilecek yazarları bekliyorum.
  • bir solukta (bir kaç ay) piyasadaki tüm güzel(ya da değil) fimleri izlemenize ve evde kestane mısır tüketimizini tavan yaptırmanıza sebep olabilen muhteşem icat.

    ampul ömrüne kanmayın zaten bir müddet sonra izleyecek film kalmamış oluyor ve süngerbob falan izlemeye başlıyorsunuz.

    epson tw6000 ikinci eli(sıfırı yok) ve büyük boy perde ile herhangi bir 5+1 ses sistemini buluşturabilirse kişi,
    bu işi toplamda 2500-3000 tl maksimum bütçe ile halledebilir. sonuç ise televizyonun yüzüne baktırmaz.

    ve artı olarak perdeyi almadan önce alacağınız projeksiyon cihazınızın sitesinde mesafe hesaplayıcı program ile odanızın ölçülerine göre maksimum ne kadar perde alaileceğinizi hesaplamanızı öneririm.
  • 2.el ya da nispeten daha ucuz bir tanesini almaya pek niyetlendiğim cihazdır

    bilen yazarların yeşillendirmesi dileklerimle
  • (bkz: lg ph300)
  • yeni nesil olanları, insanı asosyal bir yaratık haline getirebilecek derecede evi cazibe merkezi haline getirebilmekte. mobil cihazlarla kablosuz ekran paylaşımı, ses sistemine bluetooth üzerinden bağlanma özelliği olan modeller mevcut. telefondan youtube açıp takılabilir, tabletteki görüntüyü kablosuz bağlantı yoluyla duvara yansıtabilirsiniz. netlik, renk ve çözünürlük konusu da halledilmiş. birçok modelden, üst düzey bir tv'den alabileceğiniz görüntüyü elde edebilirsiniz. ayrıca, taşınabilir/hafif modelleri yanınızda gezdirip ortamlarda hava bile atabilirsiniz.*

    lümen, çözünürlük, lamba ömrü bütçenize göre şekillenen konular. o yüzden, x lümen alın, çözünürlük şöyle olsun demek doğru olmaz. ancak şunu belirtmek gerek: lamba belli bir zaman sonra ilk günkü performansını vermeyecek. yani 800 lümenlik cihaz, bir süre sonra 600 lümen gücünde olabilecek. genelde 800'den aşağısı, kaliteli görüntü için pek önerilmiyor. çözünürlük konusu da pek göreceli. tv izleyeceksiniz, yüksek çözünürlük sizin için elzem olmayacak.

    piyasada pek çok marka var fakat son dönemde lg minibeam serisi dikkatimi çekti. lambası led ve yaklaşık 10 yıl ömrü varmış. yani tv yerine rahat geçer, can yakmaz. fiyatları makul. 800'lük modeli ufacık. at cebe götür istediğin yere.
  • hologram teknolojisi her eve girecek bir bütçeye gelene kadar varlığını devam ettirebilecekmiş gibi görünen teknolojidir.
  • görüntünün perde ya da duvara yansıtıldığı cihazdır.
hesabın var mı? giriş yap