• vestel'in çakma lcd tv markası. böyle regal gibi, altus gibi. 900 liraya 81 ekran lcd tv veriyorlar.
  • bugünki iş ilanlanında, isim belirtmeden beni arzulayan firma.

    hadi hayırlısı.
  • bir aminoasit türü

    ssa, sss, sst, ssg* kodonları ile üretilebilinir
  • amino asitlerin reyizidir. ccc kodonuyla sentezlenir.
    hatta sekonder amin grup içeren tek amino asittir yamulmuyorsam.
  • rc modeller için lastik üreten firma
    pro-line
  • carrefoursa'larda da satılan evcil hayvan mama markası. uzun zamandır sokak kedilerine verecek, benim cüzdanımı çok yakmayacak ama onların da yiyeceği hesaplı bir mama arıyordum. kediler aylarca koyduğum tüm mamalara burun kıvırdılar. en ucuz-orta ucuz mamaların çoğunun bayat, geri toplanmış açık mama olduğu söyleniyor. sanırım bundan böyle oldu. en sonunda bu mamayı aldım ve sonunda açlıktan bağırırken bile rağbet etmedikleri, olduğu gibi kapta duran mamaların yerine, tümüyle temizlenmiş boş kapları görmeye başladım. üstelik yerli mama. manisa'da üretiliyor.
  • bahçedeki kediler için denediğim ucuz mamalar içerisinde en çok verim aldığım mama. hatta evdeki kediler bile bunu evde verdiğim nd mamaya tercih ediyorlar. online olarak 15 kg 100 tl gibi uygun bir fiyata alınabiliyor.
  • hesaplı ve kaliteli diye aldığım sokak kedisi maması ama almayın.
    yemiyor hayvancıklar.

    yesinler diye iki-üç günde bir tavuk kaynatıp etini suyunu mamaya karıştırıyorum ki aldığım 15 kg mama ziyan olmasın.

    almayın.

    temizmama bonachibo’ya devam...
  • evdeki mamanin bittiğini geç fark edip mecbur market maması aldım. performans da beklemiyordum ama şaşırtıcı derecede olumlu sonuç aldım. kedilerimden birinin tüylerinde sertleşme ve kepeklenme oluyor yaş itibariyle, bu sorunları arttirmadi aksine daha yumuşak yaptı tüyleri kepeklenme de azaldı ( ben de valla şaşırdım gerçi mamaya baglayamam tam olarak dönem dönem artıyor azalıyor). diğer kedinin de kronik mide-bagirsak sorunları var korkarak veriyorum market maması. çoğu mama direk kusma bir gün içinde de ishal/ kanlı dışkı vs sorunu yapıyor. ilac vermek gerekiyor her seferinde duzelsin diye kakasi. bunda öyle bir sorun da yaşamadım şaşırtıcı şekilde. iyi sindiriliyor anladığım kadariyla. tabii bütün bunlar kedilerin sağlığı için iyi olduğu anlamına gelmiyor daha temiz içerikli premium mamalar tabii ki tercih edilmeli. ama acil durumda market maması olarak whiskas, friskies vs yerine bunu almak tercih edilebilir.
  • marsilya sabunu kokulu kedi kumunu kullanıyorum. hoş bir kokusu var. kedimin dışkı veya idrar kokusunu da güzel kamufle ediyor. tanım: gayet memnun olduğum kedi kumu markası.
hesabın var mı? giriş yap