• world of warcraft'ın en kral adamlarındandır. draeneilerin lideri olup, exodar'da ikamet etmektedir. büyük sürgüne çıkmadan önce kendi gezegenleri olan argus'ta kil'jaeden ve archimonde ile eredarlara liderlik yapıyordu. ki bu iki burning legion komutanı velen'in eskiden çok iyi arkadaşlarıydılar. hele ki kil'jaeden dallaması ile kardeşten bile öte muhabbetleri vardır. şu cümleden daha rahat anlayabiliyoruz:

    "kil'jaeden had loved velen as a brother, closer than that, loved him almost as another aspect of himself"

    neyse, kısaca velen'in kişiliğine dönersek; eski gezegenleri argus'ta naarular tarafından yardım görüp, onlar tarafından ` : a'dal `draenei halkı kutsanmıştır (holy light). sunwell'in yeniden restore edilmesinde büyük yardımları vardır. blood elflere kucak açmış büyük, kalander bir şahıstır kendisi. herkesin karşısına geçip elini öpmesi lazım gelir midsummer festlerde, bayramlarda. en başta da onur gurur deyip sikko sikko laflar eden thrall. orclar draenei halkına büyük bir özür borçludur, katlettikleri binlerce draenei için.
  • not all who wander are lost lafı birebir gandalf'dan alınma olup baya sık tekrar eder o yüzden bir maia esintisi yok değil.

    son patch ıle illadan kendisine akıl oyunları oynuyor gibi görünse de bence bu herifin herkesten sakladığı bir şeyler var. zira kendisi the deciever ile binlerce yıl yaşamış ve daha azını beklemek haksızlık olur.

    neyse dediydi dersiniz yeni patch gelince.
  • vision'ını siktiğimin peygamberi. sürekli yok böyle bir vision gördüm olamaz, yok aslında bunu görmüştüm ama anlamamışım, yok bunu görememişim e sokayım böyle peygamberliğe. iki vision'ı doğru düzgün yorumlayamayacaksan peygamberlik senin neyine? artık emekli olması ve rüyanız hayrolsun programı falan yapması lazım. bi de her dünyada peşinden sürüklüyor bizi pezevenk.

    güvenmiyorum artık sana dinci piç.
hesabın var mı? giriş yap