• saçları dökülmüş, seyrelmiş, kendi saç yapısını beğenmeyen çocuklarda da uygulanabilen sağlık açısından engel teşkil etmeyen, yıkanılabilen, fön, perma, briyantin, jöle vb. uygulanabilen alternatif saç.

    cerrahi müdahale gerektirmeyen peruk gibi çıkarılıp takılabilen bir metot bantlar vasıtasıyla.

    eski galatasaraylı futbolcu suat kaya'nın saçı da protezdir.
  • saçları dökülmeye başlayan ya da seyrelmiş pop şarkıcılarının sıklıkla başvurduğu saçlanma yöntemi. adama bakıyorsun 3 gün önce fili fili üç tel saçı var. sonra bir denk geliyorsun ki adamda yaldır yaldır saç var. tamam yani işleri görsellik üzerine kurulu. itirazımız yok ama bari kısa dönem de olsa ortadan kaybolarak yapın şu işi.
  • saç ekimi işlemi yaptırmaya müsait olmayan vakalarda kullanılması mümkün olup, saç seyrekliği ve kellik problemine karşı kullanılan kozmetik bir yöntemdir.

    çift taraflı ve tıbbi kullanıma uygun yapışkanlı bantların hem protez saça hem de kafa derisine yapıştırılıp entegre edilmesi ve kafa yapısına, saç biçimine uygun model verilmesi ile uygulanır.
  • düzenli bakım yapmak gerekir, normali 2 haftada bir bakım yapmaktır. doğrusu bakımları yapabilmek sorun yaşandığında müdehale edebilmektedir. www.sacmalzemeleri.com a girer, malzemesini alır evde bakımını kendi yapar, doğrusu budur. protez saç bakım ürünleri
  • yaptırmak istediğim uygulama. fakat ağzını açan 3-5 bin liradan bahsediyor. benim komple kafa o kadar etmez la.
  • siparişini verdiğim ve 1,5 ay sonra uygulama yapılacak olan, masraflı ancak hiç olmadığım kadar güzel görünümlü saçlara kavuşmamı sağlamasını düşündüğüm saç ünitesi. eğer kullananlar varsa yeşillendirebilirlerse sevinirim. bununla birlikte protez saç kullanmayı düşünenler varsa da bilgilerimi paylaşabilirim.

    edit: uygulamayı yapalı 2 ay kadar oldu. şuana kadar her şey yolunda. çevreden gelen yorumlar iyi ki yaptırmışım dedirtiyor zaten. bu bir tercih arkadaşlar ben seyrek saçla dolaşmayı bu yaşımda istemedim. bazısı da kel dolaşmaktan hoşlanır. üzerinde çok durulmaması gereken bir hadise. şuan eski görüntümden 10 yaş genç gözüküyor olmam beni mutlu ediyor o kadar. sistemle, uygulanışla, kullanımla ilgili sormak istediklerinizi cevaplayabilirim.
  • mustafa ceceli bu yöntemi mi kullandı diye merak ettiğim.
  • muatafa ceceli bu yöntemi kullandı :)
  • bunu yaptıranlar çoğunlukla subay traşı denilen modeli kullanıyor. zamanın nazi subaylarının saç traşı yeniden moda olması bir yana ben bunu lise zamanı yaptırdığımda bön bön bakan tipler vardı. şimdi ise apaçi modeli hatta apaçi tarzı denilen bir şey var.

    saç mevzusu alengirli işler, saç ektirme dahil bunun gibi şeyler bana çok fuzuli ve gereksiz geliyor.
hesabın var mı? giriş yap