• daha ilk girileriyle kalitesini belli etmiş, müziksever yazar. hoş gelmiş.
  • dikkat çekmeye çalışıyor, sanırım başarıyor da ama iddialı olduğu kadar derin değil hatta yüzeysel ve sıradan bir üslubu var o yüzden celebrity olması zor gibi.
  • kendisi az evvel yazdığım bir entry'ye -muhtemelen sırf siyasi görüşüm ona ters diye- "türkçe bilmeden siyasi analiz yapmak" diye buyurmuş.

    çok değil 3-4 entry'si kontrol edilince türkçesinin mükemmel olduğu anlaşılıyor;

    zerre olması sakın o. http://imgur.com/b47izip

    kitlemek şeklinde okuyor olabilirsin ama kilitlemek olarak yazılır. http://imgur.com/hwyak2j

    sen önce kendine bak yiğido.

    beni de böyle ikili atışmalara soktun ya!

    edit: bu entry'yi kopyalayıp benim nick altıma yapıştırmış. lassie bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor sanırım.
  • ekşinin sahip olduğu cahil yazarlardan biri daha.
  • "türkiyelilik" zırvasını "atatürk milliyetçiliği" adı altında kemâlizm ile bağdaştırma gafletine düştüğü için kınadığım sözlük yazarı.

    gitmeden: ne mutlu türküm diyene!
  • eksik bilgiyle ahkam kesmeyi seven bi suser. doğu perinçek' i devrimci sanıyor mesela.

    edit: kendisiyle girdiğim diyalogtan sonra ve diğer suser yorumlarıyla geliştirdiğim bakış açısı neticesinde net bir troll vakasına denk geldiğimi anladım. yazık bana.

    edit2:
    adam bu yazıyı kopyalayıp benim sayfama koymuş. değişk bir tür anlamadım. anlamak ta istemiyorum. al bunu da kopyala.
  • "bir insan ne kadar zavallılaşabilir"in örneklerini, bu adamın lebron hakkında yazdıklarını okuyarak görebilirsiniz. allah kimseyi gereksiz nefrete ve her şeyi ben bilirim kibrine sürüklemesin. sonra çok feci bir tokat geliyor bunların sonunda bugün olduğu gibi.
  • cleveland cavaliers ın şampiyonluğu sonrasında, curry nin başlığına gidip ama curry sakattı yoksa varya sizin diye ağlayan yazardır. ki curry ve steve kerr defalarca curry nin sakatlığı olmadığını söylemelerine rağmen.

    ha bi de lebron un iggy ye koyduğu blok sonrası sanırım yorganın altına kaçıp hıçkırarak ağlamıştır. allah kimseyi hater yapmasın, kendisi aşağıdaki video da sağdaki diye tahmin ediyorum. seneye devam yani hater lığa.

    https://www.youtube.com/watch?v=fput9d-wvne
  • (bkz: copycat)

    (bkz: #61349358) ve (bkz: #61257682)
  • hooof ki ne hoof. olamayan, olduramayan ve olduramadikca da sakilligi entrylerinden akan yazar, eksi sozluk hipsteri.

    entelektuel bazda donanimli bir goruntu sergileyerek herkesten farkli bir dusunce yapisina sahip oldugunu, siradanin onun gibi asla dusunemeyecegini dusunmemizi istiyor gibi protospher. cunku orhan pamuk'un turk edebiyati'nin en iyi romanini yazdigini iddia etmesinin baska bir sebebi olamaz, olmamali da.

    diger insanlarla birtakim benzer fikirleri paylasmak, ortak paydada bulusmak suc ya da kabahat teskil eden bir durum degil, kendisine nacizane tavsiyemdir.
hesabın var mı? giriş yap