• diğer yayınevlerinde satışdışı görünce kısa süreli bir hayal kırıklığı yaşadım..10 günde ilk baskı tükenmemiştir heralde(!)
    youtube'da tanıtım videosunu izlerken -yayınevinden dolayı- aslında imzalı da gönderilebilirmiş diye düşündürdü bir an..onlar da öyle düşünmüş, teşekkürler

    oytun erbaş facebook hesabında yayınlanmış bu arada, açılan link doğrudan dokümana gidiyor, fbdan bakılabilir.
    psikiyatrinin kara kitabı - oytun erbaş'tan imzalı olarak talep linki,
    talep linki
  • hekim olmayan ve evet bilgiye nereden ulaşabileceğini çok da bilmeyen, kompakt ve doğru bilgiye ihtiyacı olanlar için gayet başarılı bir kitap, kimse bilimsel kaynak olduğunu iddia etmiyor zaten.
  • insan sağlığına ilişkin pek çok konu hakkında bilgiler veren, "karma" bir kitaba, sırf daha çok satsın diye psikiyatrinin kara kitabı adını vermek, oytun erbaş kalibresindeki bir adama yakışmamıştır. nokta.
  • her insan kendi beyninin heykeltrasidir.
    romano cajal
    kaliteli asklarin entelektuel beyinlerle mumkun olmasi tesaduf degildir.
  • oytun hocadan daha iyi bir kitap beklerdim aslında. bilemiyorum belki de kendi insanlarda beklentiyi çok yükselttiği için kitap daha az başarılı gelmiş olabilir bana. ama esasen güzel kitap, okunmalı.
  • genel anlamıyla insan psikolojisinin fizyolojisi hakkında bilgi veren, oytun erbaş imzalı kitaptır. beyinde hangi nörotransmiter madde eksik, hangi madde fazla olursa; neler yaşanır sorularını yanıtlıyor. sık görülen psikozlar ve nevrozlar hakkında bilgi veriyor.
  • önyargı ile okumaya başladığım ama zamanla ilginç bilgiler edindikçe sevdiğim kitap. aslında sadece çoğunu bildiğimiz ve internet üzerinden rahatlıkla öğrenebildiğimiz bilgileri sunuyor. ama kişisel çıkarımlarını ve ilginç sırları da içeriyor. samimi anlatımı ve kolay anlaşılır dili ile su gibi akıp gidiyor.
    beynin her bölümünün, her hücresinin farklı bir rolü ve görevi olduğunu, psikiyatrik rahatsızlıkların beynin hangi bölümü ile ilgili olduğunun bilinmesi gerektiğini gösteriyor. filmlerde karşılaştığımız her vakayı bu gözle inceleyip arka planını araştırmak için merak uyandırıyor.
    madde bağımlılığı, otizm, uyku bozukluğu, yeme bozukluğu ve kişilik bozukluğu en çok ilgimi çeken bölümlerdi.
    kitaptan sonra gördüm ki hepimiz az çok psikiyatrik vakayız. ya farkında değiliz ya da kabullenemiyoruz.
    sonuç: beynimize iyi bakalım.
  • üç satırlık kaynakçası akademisyenimizdeki şişkin kibrin kanıtıdır.
  • oytun erbaş'ın videolarda anlattıklarının özensizce kitaplaştırılmış hali. fena değil yine de temel seviyede bilgilendirici.
hesabın var mı? giriş yap