• başlığı görünce çok şaşırdım. kimdir bu psukhelog abi bir bilgim yok ancak ben de kendisini severek takip etmekteyim.
  • sevdiğim birinin tavsiyesiyle twitter hesabına baktığım ve günlerdir oradan çıkamadığım, istanbul üniversitesi mezunu klinik psikolog.
    beni düşündüren pek çok tespiti oldu, olmaya da devam edecek gibi. özellikle jacques lacan konusunda yetkin olduğunu düşünüyorum.
  • yüksek ihtimalle kendisi türk olmadığı, ancak eğitimini türkçe gerçekleştirdiği için bazı anlatım bozuklukları yapan, takip edilesi twitter hesabı. sert-gerçekçi çıkarımları ve freud'dan yaptığı değerli alıntıları dolayısıyla takip etsem de, profesyonel olarak psikoloji ile ilgilenmediğim için anlamakta zorlandığım oluyor bazı yazdıklarını.

    not: türk olmadığı varsayımını eski tweetlerini karıştırdıktan sonra gördüğüm azerice yazılmış bazı tweetlere, i.ü.'de öğrenciyken okuldaki öğrenci kulüplerinden birine rusça çizgi filmleri türkçeye çevirmeyi önermesine ve "malik bekoff" ismine dayandırıyorum.

    tweet 1
    tweet 2
  • kendisini severek takip ediyorum. egosunu, kibrini bilmem. imla yanlışı yapabilir. neticede tweet atıyor, makale yazmıyor. bunun tartışılacağı yer değil orası. engellemiş olması, karşıt üsluba dahildir. yani, imlayı düzeltmesi için takınılan üslup ya da tonu da engelleme davranışına dahil ederek düşünmek gerekir. hakkı var çünkü. hakkı yokmuş gibi davranamayız.
  • son zamanlarda tavsiye ettiğim yegane hesaptır kendisi
  • "dinlemek sessiz kalmış, sessiz bırakılmış sözleri duymaktır.
    dinlemek susmak değil, konuşturabilmektir."

    "söylenmeyenler susturur insanı. ve insan kelimelerle susar."

    kimdir nedir çok fazla bilgiye ulaşamadım ama twitter hesabından ziyade kitap yazmasını istediğim şahıs.
  • twitter aleminden gidişi üzen kişidir. halbuki uzmanlığını ne kadar kaliteli bir şekilde anlatıyordu. buraları okuyorsa eğer, sıkı bir takipçisi olarak, dönmesini temenni ettiğimi söylemek isterim. benim sizden öğrendiğim çok şey var ve daha öğrenebileceğim pek çok şey olduğunu düşünüyorum.
  • kimi insanların güzelliği bedenlerinin oranı ya da yüz hatlarının keskinliğiyle sınırlı değil, et ve kemikten öte bir güzellik onlarınki... ve pek çok konuda kızsam da bu konuda tanrı'ya minnettarım. minnettarım çünkü benim gözlerime et ve kemikten ötesini görecek bir ışık vermiş... iyi ki ama iyi ki tanımışım kendisini ve tanrı iyi ki yaratıp armağan etmiş dünyaya bu denli altın kalpli birisini...
  • twitterda hakkinda kadin danisanini manipule edip istismar ettigi ve beraber oldugu iddiasi dolanmaktadir. kendisi hesabini henuz actiktan sonra tekrar kapatmis durumda.
  • kendisinin bir danışanını taciz ettiği söyleniyor. büyük bir narsistle karşı karşıya olabiliriz. https://twitter.com/…tatus/1360303370767065088?s=19
hesabın var mı? giriş yap