• şifre almak için artık ptt şubesine gitmeye gerek kalmayan banka. internetten ücretsiz olarak internet bankacılığı ise alınabilmektedir.
  • ptt ile ilgili işlemleri buradan yapabilsek belki gerçekten işe yarardı, mesela western union veya upt ile para gönderip alma gibi şeyleri bu kart aracılığı ile ya da internetten kullanabilsek iyi olurdu, ama görüyoruz ki internet şifresi için bile daha yeni online çalışmaya başlamış bir sistem var çok şeyapmamak lazım galiba. yani bir gün belki olur ama buna bizim ömrümüz yeter mi bilinmez.

    tercih edilme sebebi ancak hesap işletim ücreti almamaları ve yaygın olmaları olabilir, bunun dışında eft, havale ve hesap işletim ücreti almayan ama çok da yaygın olmayan (misal taşrada) bankalarda var.

    ölme eşeğim ölme, çık bahara yedireceğim sana yonca ile arpa!
  • internet bankacılığı tasarımı daktilo ile yapılmış gibi duran banka.
    bir de hesap hareketleri tarih filtrelemede sadece bulunduğun yıla bakabilme saçmalığı var. ben 2018 aralık ayında kime para göndermişim göremiyorum.
    sebep? çünkü şu an 2019 yılındayım
  • başka bankalardan ptt bank posta çeki hesabına artık para gönderiliyor. işlem bir şeyleri cracklıyormuşuz gibi hissettirsede öyle değil. öncelikle eft bankası vakıf katılım seçiyorsunuz. ardından il ankara şube ptt paraposta seçip posta çeki numarasını girip gönderiyorsunuz.
  • internet bankacılığı öyle bir tasarıma sahip ki, giriş yaparak en az 15 yıl geriye ışınlanabilirsiniz.

    ekleme: yakın bir zamanda güncellenmiş sanırım, daha modern bir görünüme kavuşmuş. güncellemeden önce site şöyle görünüyordu.
  • iban numarası vermeyen hizmet. hesap açtıgıma pişman oldum, pek bir esprisi yokmuş.

    başka bankalardan eft yapmak için ise ;

    bankalardan ptt posta çeki hesabına para göndermek

    1. adım: banka şubelerine başvurulur veya bankaların internet veya mobil şubesine giriş yapılır.

    2. adım: hesaba eft işlemi seçilir.

    3. adım: alıcı banka vakıf katılım, il ankara, alıcı şube 1840-ptt paraposta seçilir, hesap no olarak ptt posta çeki hesap no girilir.

    bankalardan ptt'ye hesaba yapılacak tl cinsinden transferler, ptt müşterilerinin ptt'deki posta çeki hesaplarına aktarılmaktadır.

    bankalardan ptt posta çeki hesaplarına yapılan transferlerde işlem limiti bulunmamaktadır.

    bankalardan ptt posta çeki hesaplarına yapılan transferlerde ptt tarafından herhangi bir işlem ücreti alınmamakta olup alınan işlem ücreti ilgili banka tarafından yansıtılmaktadır.
  • 2015 te askerlik yol harçlığı için çıkarılan bir adet kartına sahip olduğum banka.
    geçen mesaj geldi az daha kullanmazsanız kapatıyoruz diye.
    yapılan işlemlerden sonra baktım ki eksi (-)3.80tl bakiyem varmış.
    sonra kırdım attım kartı tabi.
  • müşteri hizmetlerine ulaşmanın mümkün olmadığı bankadır.
  • millet şube kapatıp dijital bankacılığa dönüyor, bunlar 50 kişinin yaşadığı köye şube açıp 2 kişi daha istihdam ediyor, bunla övünüyorlar. kargo paketlerinin akıbetini öğrenemediğimiz bir kurumun bankacılığa girmesi de ayrı bir ironi.

    hükumet değişince devletin denetleme mekanizmaları düzelecek,
    trt ve ptt'deki asıl tabloyu göreceğiz. o günleri merakla bekliyorum.

    ekleme : henüz legal olarak banka sıfatına erişemediği için iban numarası bile veremiyor ama tabelasında banka yazıyor.
  • bu banka bozuntusu ile çalışmamak iş hayatı için bir onur meselesi. deneme amaçlı 100 liralık hesap açıp eft işlemi yaptım 3 lira masraf da kesti kendisi ama para yok ortada zaten 4441788 çağrı merkezi adı altında açılan yere çağrı atıp bırakmak lazım çünkü başka işe yaramıyor zor da olsa birkaç bilgi edindim araştırmalarımdan belki bir kaç insan evladının işine yarar

    1)mobil havale ile yapılan işlemler için 10 haneli banka numarasını bilmeniz gerekiyor ve telefon bankacılığı için şifre alınması şart.
    2)aynı gün 16:00'dan sonra havale yapmayın gitmiyor bir yere para da hafta sonu kayıp oluyor ben hala arıyorum.
    3) eft işlemlerini vakıf katılım bankası üzerinden yapıyor. işlemleri 08505826951 numaradan direk müşteri temsilcisi ile halledebilirsiniz
    4) ptt bank uygulama girişinde her seferinde anne kızlık soyadını istiyor.

    kimsenin bulaşmasını tavsiye etmiyorum
hesabın var mı? giriş yap