• the punisher'ın devamı niteeliğinde çekilmekte olan film. 2006 sonlarında vizyonda olacakmış. ki böyle birşey bekleniyordu, ilk filmin sonunda frank castle 'ın sözlerini unutmamak gerek : '' those who do evil to others, the killers, the rapists, psychos, sadists, you will come to know me well... frank castle is dead. call me.. the punisher.''

    filmin başrol oyuncusu, yönetmeni film hakkında konuşmuşken en iyisi linki vermek:
    http://www.punisher-movie.com/
  • titus pullo'nun* punisher karakterini canlandıracağı film. canımız ciğerimiz pullo harbiden de punisher rolüne ne de yakışır yahu..
  • heyecanla beklediğimiz antihiro filmimiz. iyi olmuşa benziyor...

    `http://movies.ign.com/…unisher2_trailer_061008.html`
  • lionsgate ve marvel ortak yapımı olan aralık 2008 de amerika da gösterime girecek punisher devam filmi. her ne kadar devam filmi gibi gösterilse de başrol oyuncusu ve yönetmen değişmiş.bu yüzden yeni bir punisher filmi izliyeceğiz. başrolde king arthur filminde dagonet, rome dizisinde titus pullo karakterini canlandıran ray stevenson var. fragman ve yayınlanan ilk resimler için;

    http://www.punisherwarzonemovie.com/
  • yayınlanan ilk fragmandan anlaşıldığı kadarıyla bildiğimiz marvel evreni'ndeki punisher yerine max comics'teki punisher'a yer verilecekmiş gibi gözüken filmdir*. (adı war zone olarak geçse bile) max comics'in 18+ kitle için yayınlandığı düşünüldüğünde ise bizi daha bir kanlı canlı punisher filminin beklediğini varsayabiliriz. ayrıca eklemeden de geçemeyeceğim iki husus var; birincisi thomas jane'in görüntü ve tip olarak punisher rolüne çok daha yakıştığı yönünde. sanıyorum ki jane'in punisher rolü için çelimsiz olduğu düşünüldü ama iyi bir antremanla daha irileşebilirdi. (kimleri şişirip önümüze süper hiro diye çıkardılar saymama gerek yok herhalde) ikinci olaraksa fragman ve afişe bakarak şunu sormak istiyorum; o kostüm ne ulan! o kurukafa sembolünü hangi akla hizmet hem yarım yamalak hem de kurşun geçirmez yelek üstüne koydunuz? bildiğimiz punisher kostümünden çok siyaha boyanmış bomba imha ekibi kıyafetine benziyor. neyse efendim, sonuçta filmin adı punisher'dır, merak edilmekte ve çizgi roman okuyucusunu da bir nebze tatmin etmesi umut edilmektedir. sözlerimizi ise microchip'nun şu güzel sözleriyle sonlandırıyoruz: go get 'em frank!

    max comics'teki punisher için;
    http://www.incognitocomics.co.uk/…cs/fs_1738001.jpg

    yeni kanlı canlı punisher için;
    http://www.comicbookresources.com/…r/1000/pun-2.jpg
  • 5 aralıkta çıkacak film malesef fragmanıyla atv aksiyon kuşağındaki don "the dragon" wilson filmi tadı verdi. işin ilginci bütçe kısıldığından bu duruma düşüldüğünü düşünmüştüm oysa wiki'deki değerler doğruysa eski filmden (2004) %33 daha fazla bütçesi var bu filmin.

    ray stevenson fena seçim gibi durmuyor punisher karakteri için; zaten şu ana dek tip olarak "yok lan öyle mi olur panişır" denecek punisher görmedik. dolph lundgren bile saçları siyaha boyanıp formata uygun hale getirildi.

    fragmanlarda çizgi romanlara gönderme yakalayamadım pek. punisher'ın nemesis'i jigsaw arz-ı endam etmekte. jigsaw'un jigsaw olma sürecini de yamultup çizgi romandan saptıracaklar gibi duruyor zira ben dev bir mikser gördüm fragmanda.

    kütür kütür julie benz oynuyor onu ekleyelim.
  • ilk filminden daha iyi eleştiriler almasına rağmen 4 milyon dolarlık ilk üç gün hasılatıyla gişede batan film.

    dipnot: punisher war zone 2004 yapımı the punisher'ın devamı değildir, reboot'tur.
  • 16 yaş sınırıyla girmiştir vizyona.. hasılat kepazeliğinde bu da rol oynasa da ilk hafta sonu için 4 milyon hakikaten fena.. buna rağmen film hayatımda gördüğüm en kötü 2-3 aktörden biri olan thomas jane'in oynadığı bir önceki uyarlamadan çok daha iyi bulundu okurlar tarafından.. jane'in süt çocuğu bakışlarının frank castle'la zerre alakası yoktu.. ray baba bu açıdan gayet klas duruyor.. isterse 10 milyonla çekilsin sinemalardan, büyük heyecanla bekliyorum ben.. the punisher rezaletinden çok daha iyi bir film olduğunu da adım gibi biliyorum şimdiden..
hesabın var mı? giriş yap