• kanada'nin kingston kentinde bulunan prestijli universite. ancak son senelerde bol entrikalarla prestijini yitirdi. once butun iyi hocalari yavas yavas ayrilmaya basladi, ardindan da okul fiyatlarini bir hayli yukselttiler.

    ama yine de kanada'nin en iyi muhendislik okullari listesinde mutemadiyen ilk bes icerisindedir.

    http://www.queensu.ca/ adresinden ulasabilirsiniz, bilgi alabilirsiniz.
  • icinde barindirdigi 3 bar, 1 pub ile ozgur hayatin yasanacagi universite. kingston sehri ile iciceligi ise ogrencilere ve sehir halkina bambaska bir ozgurluk ortami vermektedir. 2-3 katli, bagimsiz, bahceli evlerde kalan ogrencilerinden bazilarinin turkiyedeki yurt kavrami ve de kapida kimlik sorma anlayisi ile karsilastiklarinda dustukleri dumura da bizzat sahit olunmustur.
  • kanadanın güzide üniversitelerinden. makina bölümü hocalarından biri odtü makinadan gitmişti. kendi pub'ı vardır içinde. içkilerden birinin ismi "fuck me i hate school" dur. zaman zaman kızlar coşar, masalarda danseder. master'a kesin gidin.
  • masterina gitmek istedigim, icindeyken kendimi orta cagada dolasiyormusun gibi hissetirebilecegini dusundugum okul.
    business rankingleri de gayet iyidir ayni zamanda.
  • kuzey amerikanın en köklü öğrenci birliğine sahip üniversitesidir. ayrıca montreal ve torontonun tam ortasında oluşu ve kampüsün büyüklüğü sosyal hayatı zenginleştirmektedir.

    18 senelik arkadaşlarını uzaklara göndermek zor şey. bende kendimi bu bilgilerle avutuyorum.
  • siyaset bilimi doktorası için başvurduğum kanada'nın ontario eyaletinde bulunan okul. yalnız departman çalışanları biraz alık galiba. en basit soruya bile alakasız cevaplar yazıyorlar. toefl sonuçlarını yollamak için ets kodunu ve departman kodunu sordum, bana minimum gerekli şudur diye cevap geldi. biliyorum ama skoru hangi koda yollamam lazım diye sordum okulun adresini verdi bana. zaten gerilmişim şu başvurulardan dolayı kadın beni de salak etti. neyse bir yere gireyim de önce departman çalışanlarıyla sonra uğraşırız.
  • (bkz: ram murty)
hesabın var mı? giriş yap