• çeşme paşalimanında bulunan beach club. güzel bir kumsalı ve derinleşmeyen çeşme denizine göre oldukça ılık bir denizi var. çocuklu aileler için ideal. giriş kişi başı 30 lira. su 5, küçük bira 15, lahmacun 14, pide 24 ve hamburger 20 lira.
  • kumsalı ve denizi muhteşem. denizi karşınıza alıp sağa baktığınızda kendinizi taylandda hissedebilirsiniz. yaz tatili anlayışı kendini taylandda hissetmek olanların gitmesini tavsiye ederim. 30 tl'ye uzakdoğu. servisi çok yavaş. biralar sıcak geliyor. falan filan. ille giderseniz hiç olmazsa sağa bakın.
  • paşalimanı'nda bulunan ve bence çeşme'deki en gidilesi beach club. denizi güzeldir, ılık ve dalgasız olur. mekan ferahtır, uzunca bir kumsalı vardır. dip dibe girmezsiniz insanlarla. yapmacık, aptal saptal beach club eğlenceleri yoktur, herkes kendi halindedir. arabanızı valeye vermez ve karşıdaki boş alana park ederseniz otopark parası da yoktur. mutfağı güzeldir, yemekleri idare eder. servis elemanları güleryüzlüdür. genellikle çocuklu genç ailelerin tercihidir.
  • çeşmedeki en güzel deniz ve kumsala sahip beach club. denizi çok berrak .
    saçma sapan tekno veya anlamsız türkçe pop şarkıları duymazsınız. öyle kasıntı insanlar da olmaz etrafınızda. kafa dinlemeye ve denizin tadını çıkarmaya gelen tiperi görürsünüz.
    yaklaşık 50 mt denizde yürüyerek ilerlenebilir. 1 yaş üzerindeki çocuklar için için birebir.
    şezlong ve minder sayısından fazla insanı içeri kesinlikle almıyolar. (gözümüzün önünde ömer onan a maalesef yer kalmadı demiş mekan.)
    fiyatlar biraz pahalı, giriş 50 tl, otopark ve vale ücretsiz (bahşiş atın ama usulen), ama o deniz ve sakin ortam için kesinlikle değer...
  • denizi muazzam çocukların süper eğleneceği bir yerdir. ama inanılmaz pahalı. bilemiyorum belki ortalama beach fiyatları mıdır ama su 5 lira. fanta 13 lira. bu fiyatları görünce biranın yakınına gelmedik. yemekler fena değil. ama bu fiyatlarla bi daha gideceğimi hiç sanmıyorum.
  • öndeki yerler 50 lira ön bahşişe bakar, ancak çeşme beach ve be restoranlarıyla kesinlikle göte kaçan hafif yozlaşmış bir yer
  • eski vekamp diye tabir ettiğimiz yer.
    belki bundan bi 15 sene önce çeşme'nin denize girilecek en güzel yerlerinden birisi.
    bira 30 tl yalnız o biraz iç acıtıyor.
  • ne kadar erken giderseniz gidin özellikle ağaç altı gölge alanlar personel tarafından beyaz havlu atılarak sezonluk üye olanlar için rezerve ediliyor. deniz oldukça ılık ve sığ, boyu geçmesi için suyun içinde epeyce yürümeniz gerekiyor. çocuklu aileler için bence çeşmedeki en uygun beach. giriş kişi başı 50tl. büyük localar 1000tl, küçük localar 650tl harcama karşılığında rezerve ediliyor. eğer çocuklu 2 aile olarak giderseniz küçük loca mantıklı. fikir vermesi açısından; ızgara köfte 42tl, latte 12tl, küçük su 5tl.
  • kendini insana kötü davranma konusunda haklı gören kaba kişilerce işletilen mekan. mağdurum hikayesi anlatmak istemiyorum; madem cebinizde paranız var, muadilleri dururken buraya gidip de rezil olmayın diyorum.
  • çeşmede çocuklu gitmek için en uygun sahil. denizin sığ olması, ince kum olması, kumsalın ince olması ve hemen çim alanın başlaması, müziğin makul ses seviyesinde ve türde çalıyor olması çok güzel

    kişi başı giriş 60 lira yemek fiyatları da tolere edilebilir miktarda ancak içecek fiyatları saçma sapan. 18 liraya 250 ml kola mı satılır arkadaş neyin kafası bu.

    denize girmek için çok mantıklı bir şeyler yemek için olabilir ama bir şey içince insanın canı acıyor.
hesabın var mı? giriş yap