• quillbot oldurmuyor da öldürmüyor da efenim.

    yapay zeka kendisi, paraphrase için kullanıyorsunuz.

    direkt alıp kullanamazsınız paraphrase'lerini ama biraz ampül yakıyor, ha dur bak şöyle diyeyim madem diye.

    premium almanıza bence pek gerek yok.
    öğrenci kardeşlerimize önerimdir.
  • bir daha mı gelicem dünyaya diyerek premium aldım. birkaç paraphrasing tool ile eszamanli kullanıyor cümlelere bi durup "hömm" diye bakarak düşünüyorum. son ütüyü kendim yaparak yazdığımda * müthiş sonuç veriyor.
    bu yapay zeka işlerine ne zaman elimi atsam bill gates'in teknoloji perhizi yaparak bir küçük buzdolabı dolusu kola ve kitapları ile bir eve kapanıp okuma inzivasina çekildiği belgesel görüntüleri aklıma geliyor. sonra sarf ettiği sözler kulağımda çınlıyor: i don't want my brain to stop working. son ütü, işte bu yüzden önemli. bu tarz tool'lara güvenli bir takip mesafesinde olmakta yarar var.
  • genel kanaate göre grammarly'nin gramer hatalarını düzeltmekte, kendisinin de başka sözcüklerle ifade etmede (paraphrase) daha iyi olduğu söylenen uygulama. premium kullanıyorum ve epey faydasını gördüm. elbette bilinçli kullanıcı olmak gerekiyor, eş anlamlı sözcük aralığını geniş tutarsanız (ayarlanabiliyor), hata oranı yükseliyor. bencileyin ingilizcesi iyi, ama doğal ve akıcı bir dil kullanımı konusunda sıkıntı yaşayanlar, yüksek verim elde edecektir diye düşünüyorum.
  • grammarly ile paralel kullanıldığında insana bir özgüven veren parafraz şeysi.
  • başlangıç ve orta seviye için müthiş bir uygulama. az önce denedim, beğendim. "arap aksanıyla"* yazdığım bir cümleyi gayet güzel düzeltti. ingilizcesini geliştirmek isteyenler için faydalı olabilir.

    örnek görsel

    edit: bonus görsel*
  • işyerim her hafta 2000 kelimelik blogpost yazmamı istiyor.* bilen bilir, her hafta içerik üretmek kadar boş beleş sıkıcı bir iş yok. ben de bu programı buldum. ordan burdan aldığım cümleleri atıyorum, gayet memnunum. her hafta 2000 kelimelik özgün metin mi yazacam aq. yine de teslim etmeden göz atın, yapay zekası bazen çok salak cümleler çıkartabiliyor, rezil olursunuz.
  • efsane, şu adresten yüzde 58 indirimli alınabiliyor.
  • oldukça tuhaf paraphrase'ler yaptığını görünce kafamda soru işaretleri oluştu.

    stork app'in writing asistant'ı şu an en isabetli plug-in gibi görünüyor. ama internette hakkında yorum da bulamadım. tavsiyelere açığım.
  • biraz daha basarili muadili icin (bkz: wordtune)
    ek olarak, akademiklerin hayatini kurtarabilecek kardesi (bkz: wordtune read)
  • paraphrasing tool uygulaması yazım kontrolü için grammarly ile beraber kullanıldığında daha güzel sonuçlar veren yapay zeka uygulaması. ücretli versiyonun standard, fluency, formal, creative, expand, simple gibi farklı paraphrase seçenekleri var. bunlarda da istendiğinde farklı öneriler getiriyor, farklı eşanlamlı sözcükler kullanabiliyor. quillbot'un kendi yazım kontrol uygulaması grammar checker daha az hata yakalıyor. yine de bir şey yazarken siz siz olun ne yazdığına bakın kontrol edin. sonuçta yapay zeka. ama pek yakında çok daha iyi olacaktır.
hesabın var mı? giriş yap