• fena halde bağımlılık yapan oyun, şehirlerarası yolculuklarda uyuyamama sebebim.
  • gelmiş geçmiş en iyi ayfon uygulaması ödülünü lumosity'den alıp buna veriyorum.

    eğlenceli, görsel olarak olunabilecek en üst seviyede, bağlantı sorunu yok, konular ilginç, rakipler sağlam. kötü bir tarafını bulayım da yorum dengeli olsun dedim ama bulamadım, o kadar iyi. (edit: tek kötü tarafı opensource edilen soruların kimi zaman tek tük de olsa hatalı olması. 2. dünya savaşında almanya surrender ettiğinde liderleri hitler değil dönitz'di taammı)

    war history, arsenal ve harry potter konusunda turkiye'nin en iyisiyle kapışmak isterseniz mesaj atın, görüşelim (çok iddialı)

    edit: o title'lar gitti ama yine de iki el war history atmaya beklerim
  • en az bir saat oynamadan uyuyamadigim vize donemimde kesfetmem nedeniyle asil etkisini vize sonuclarim aciklandiginda gorecegim iphone oyunu
  • kimi zaman aynı sorular sürekli karşımıza çıksa da bağımlılık yaratan bir oyun
  • daha iyisi yok.
    uzun süre de olmaz.
    uygulama ilk çıktığında bile bu derece yüksek soru adedi varsa, adamlar işin sırrını çözmüş demektir.
    soru adedi artacak ve popülerliğini hep koruyacaktır.

    işe yarar, detaycı, minimalist ve zekice hazırlanmış bi uygulama.
    yapanların ellerine sağlık.
  • gayet zekice hazırlanmış bir uygulama. facebook entegrasyonu, tartışma alanları, kişisel mesaj bir de üzerine acayip eğlenceli bir oyun. ileride eğer türkçe desteği olursa buralar entry'den geçilmez.
    kendi adıma bir tek sinema ve batman kategorisinde bir şeyler yapabiliyorum.
  • bagimlisi olunan bir oyun. su anda iphone icin bulunmakta. cok populer olacak belli.
    business / logos icin challenge a hazirim.
  • genel kültürüme güvenmeme rağmen çok fena ters köşeye yatma eğilimine sahip olduğumu fark ettiren eğlenirken öğreten uygulama.*

    yalnız amerikan kültürüne ait birçok şey oluyor sorularda. o kadar da evrensel değil o yüzden. sizin tuz, şemsiye, mayonez markalarınızı nereden bilsin herkes. hepsini geçtim soccer sekmesi var zaten oyunda bu bile ne demek istediğimi kanıtlar tek başına.

    şimdilik bayraklar kısmında at koşturuyorum küçüklüğümde karıştırdığım atlasların yardımıyla.
  • iphonelar için çok güzel bir bilgi yarışması uygulaması. adamlar harbiden yapmış. her zamanki gibi alışık olduğunuz bilgi yarışması uygulamaları gibi değil.

    online olarak oynanıyor, karşı tarafta da 1 rakip bulunuyor. teke tek kapışıyorsunuz, her bölüm toplamda 7 soru. sorular çok güzel. kesinlikle soru olsun da çamurdan olsun diye hazırlanmamış. hepsi güzel güzel düşünülmüş sorular.

    tek handikapı ingilizce olması. ingilizcesi iyi olmayanların bayaa bi zorlanması muhtemel.

    programın arayüzü filan çok başarılı, yarışma sonrası istatistikleri filan gayet başarılı. xp kazanıp level atlamalar filan bayaa bi bağımlılık yapar gibi duruyor.
  • champions league bölümünde çılgın attığım enfes oyun.
hesabın var mı? giriş yap