• eğer resmi olarak aday olursa 2014 yerel seçimlerinde oyumu alacak olan istanbul büyükşehir belediye başkanı bağımsız adayı.

    https://www.facebook.com/safakbasgan

    - edit : başgan resmi aday, oylar şafak başgana :)
  • "mizah siyasetçilere bırakılamayacak kadar ciddi bir iştir" mottosuyla gümbür gümbür gelen istanbul büyükşehir belediyesi bağımsız başkan adayı. şu tarz vaatlerde bulunmaktadır:

    "- belediyenin halk ekmek gibi tanzim istasyonları olacak ve alkollü içki satışı 24 saat olacak. saat 22:00'dan sonra satış yasağını yerel bir düzenlemeyle fiili olarak kaldıracağım.
    - istanbul'u 50 sene öncesine geri döndüreceğim. retro bizim işimiz...
    - bağcılar belediyesi'ne özerklik getireceğim.
    - biz ammeye hizmet veriyoruz, bireye değil. gerekirse yolları yıkayıp camileri de yıkarız.
    - belediye binasını komple yıkacağım, home ofis çalışacağım. zaten evde durmayacağım, makam aracı yok aylık akbille adım adım yerinde müdahale, sokakta çalışan bir başkan olacağım.

    bu kadarı yeter de artar bile, sonuç olarak devrim yapmayacağım topu topu belediye başkan adaylığı bu. başlangıç olarak bu kadar yeter. gencim 30 yaşındayım ve partiden sıkıldım. başkanlık olur da kazanırsam, sıkılırsam her an da bırakabilirim başkanlığı. ilham aldığım herif italyan şair gabriele d'annunzio'dur."

    şafak başgan facebook sayfası
  • istanbul buyuksehir belediye baskani adayidir.

    bu yasina kadar ahlakı, durustlugu ve insancilligi ile besiktas'ta yerel halkin sevgisini kazanan r. safak tanriverdi; bu yasindan sonra ayni disiplini istanbul icin devam ettirecegini acikladi.

    yaptiklari ve yapacaklari icin facebook sayfasini(https://www.facebook.com/safakbasgan) takip edebilirsiniz.
  • mevcut yönetimin henüz tam bitirilmemiş marmarayı açacağı tarihten birgün önce 28 ekim'de bir adet güzel marmarayı üsküdar'da törenle açacaktır. arkandayız r. şafak başgan.
    .
  • partiden sıkılan bağımsız aday. afişe gerek yok, onu her durakta görebilirsiniz.
  • 2014 istanbul büyükşehir belediyesi başgan adayı. "istanbul büyükşehir belediyesi'ni gelin beraber çekip çevirelim. oyları bölmeye geliyorum. siz de mi partiden sıkıldınız kuzum?" mottosuyla yola çıkmış şu günlerde adından sıkça söz ettiren bir istanbul beyefendisi.

    tanıtım vidyosunu izledikten sonra kararınızı vereceksiniz.

    resmi facebook sayfası

    resmi twitter
  • (bkz: yeni dsp)
  • sırrı'dan herhangi bir eksiği olmayan aday gibi aday.
  • "her yere retro, her yerde retro" sloganı ve "hedef 1963" çıkışıyla vizyonunu, kalitesini ortaya koymuş başgan adayı. seçim kampanyasının yakından takip edilmesi şiddetle önerilir...
hesabın var mı? giriş yap