• tam istedigim gibi rock calan nette rastladigim tek radyo.. az once yillardir duymadigim sleeping satellite'i calarak gonlumde taht kurdu..

    http://www.radioparadise.com/
  • kesinlikle kesintisiz dinlenebilir kalitede internet radyosu. ayrica stüdyodan ve bilimum noktalardan web cam yayini ile calinmis parcalarin listesini de netten izleyebiliyosunuz. realplayer veya mp3 player kullanarak dinlenebiliyor. afiyetle...

    ayrica:
    caldiklari müzigi eclectic intelligent rock olarak tanimlayan radyo.
  • şimdiye kadar rastladığım en kaliteli yayını yapan internet radyosu. playlist'in üstün kalitesiyle saatlerce baymadan çalınabilir. bu radyonun negatifi için (bkz: radyobiz)
  • itunes isimli mucizevi programla bilgisayarlarimiza gelen, saglam bir internet baglantisi oldugu surece 24 saat kesintisiz dinlenebilen, super seyler calip, surekli yeni sarkilar ve hic duymadigim insanlari kesfetmemi saglayan, bu entry girildigi anda dave brubeck ten take five calan radyo.
  • sıkıntıdan online radyo aramasi yaptigim gunlerden birinde hardradio ile birlikte buldugum basarili radyo. baslanti hizini ve calacagin playeri dogru sectiginizde kesintisiz dinleyebilirsiniz.

    daha onceden dinleme opsiyonlarini da veriyordum ama simdi cok gereksiz oldugunu gordum. teknoloji degistikce bunlar da degisiyor. farkli dinleme opsiyonlari icin lutfen sieyi kontrol edin.
  • winampta media libraryde radyolar bolumunde aratirsaniz karsiniza cikiyor. yuksek ses kalitesinin yaninda yuksek muzik kalitesi sayesinde saatlerce sikilmadan dinleyebilirsiniz. sarkilar djler ve jinglelar ile bes dakikada bir kesilmiyor ki bu da ayri bir guzellik.

    radyonun en sevdigim ozelligi ise calan sarkilarin genellikle cok da taninmamis gruplar/sarkicilar tarafindan seslendirilmemesine ragmen sanki yillardir biliyormussunuz gibi hissettirecek guzellikte olmasi.

    (bkz: denemesi bedava)
  • calan sarkilari not etmekten calisamamak gibi bir yan etkisi mevcut.
  • muthis performansini surduren internet radyosu. ozenle hazirlanmis playlistleri oluyor genelde. o anda calan sarkilari zaten winamp'taki listede gorebiliyoruz. kacirdigimiz sarkilar icinse internet sitesine gidiyoruz ve sol ust koseden playlist'i tikliyoruz. playlist sarkilar caldikca guncelleniyor. son 6 saatte hangi sarkilarin caldigini buradan ogrenebiliyoruz.

    bir de acayip huzur verici, kadife sesli, bir dj'i var bu radio paradise'in (bkz: bill goldsmith). zart zurt konusarak muzik zevkini katletmiyor. adamcagiz gece gunduz sakin sakin konusuyor, ara sira listener supported olduklarini soyluyor ve mumkunse yardim etmemizi rica ediyor. begenerek dinliyoruz, tavsiye ediyoruz.
  • dun itibariyle romanyali bir takim genc tarafindan hacklenmis radyo. muzik yayini allahtan etkilenmemistir.

    edit: simdi brezilyali bir grup genc tarafindan hacklendiklerini soyluyorlar... neyse cogu seyi duzeltmisler.
hesabın var mı? giriş yap