• geçen hafta geçirdiğim harika operasyon. resmen hayatımı değiştirdi diyebilirim. bildiğin burun etini küçültüyorlar ve gerçekten insanın hayatı değişiyor. yıllar sonra oksijen nedir anlamış bulunmaktayım. sabahları rahat kalkıyorum. bütün gün o yaşadığım yorgunluk, halsizlik ve isteksizlik ve inanılmaz baş ağrısı artık yok. ve eskiden 8 saatten az uyuduğumda uykusuzluk problemi yaşardım ve şu an abartısız 4-5 saat yetiyor.

    operasyona gelince, zaten lokal anestezi yapılıyor hiçbir şey hissetmiyorsunuz. süre olarak 10 dakikayı da geçmiyor. ilk gün burunda biraz ağrı hissediyorsunuz, sonraki birkaç gün de kabuklanma oluyor, burnunuz tıkalı oluyor ve başka da bir ayrıntı yok.
  • benlerin* herhangi bir rf cihazı ile dermatoskopi yapılmadan yok edilmesi, ölümle sonuçlanabilecek tıbbi bir hatadır.

    o yüzden sakın ve sakın benlerinizi bu ve buna benzer (örn: q switch laser) bir aletle yok etmek isterseniz iki kez değil, iki yüz kez düşünün.
  • damar cerrahımı sevme nedenimdir radyofrekans yoksa ben sağlık personellerinden genelde haz etmiyorum
  • bel fıtığım için doktorun önermesi sonucu bugün sabah için randevulaştık ama içimde bi soru işareti oluşturan tedavi yöntemi.. bel, boyun veya değişik bir ağrı için bu yöntemi kullanan bi yazar beni rahatlatırsa çok büyük sevaba girer gece gece, şimdiden teşekkür ederim.

    istek üzerine edit: bi boka yaramadı. bu profil radyofrekans önermemektedir.

    radyofrekans bir tedavi yöntemi değil etkisi uzun süren bir ağrı kesici işlemdir, doktorla konuşmalarım ve yaptığım araştırmalarım sonucu bunu öğrendim. yanlış biliyorsam ve düzeltmek isterseniz dm kutum 7/24 açıktır.
  • kbb muayenesinden sonra doktorun önerdiği ve yapılırsa iyi olacağını söylediği uygulama. araştırdığımda ise karşıma radyo kanalları frekanslarının çıkması epey bir komik geldi tabi
  • botoks etkisini silmek için işe yarar mı bilenler yeşillendirsğn lütfen
  • bel fıtığı tedavisinde kullanıldığında ağrı yapan sinir bölgesini hissizleştirme temelinde yapılan bir uygulama, hissizleşen sinir doğal olarak beyne ağrı sinyali gönderemiyor. bunun neticesinde hasta uygulama sonrası ağrılardan kurtulmuş oluyor.
    benim anladığım budur varsa bir yanlış yeşillendiriniz lütfen.
  • sadece fıtık değil sinirlere işlemiş ağrı için de öneriliyor. (sinirlerin zedelenmesi) bana uygulanacak işlemde, ağrı olan bölgeye ( etrafı dahil) 4 atış yapılacağı söylenmişti. iğnelerin içinde yamulmuyursam kortizon var. fıtık kaç günde ayaklanır ama bana söylenen süre 1 haftaydi. bu bir ameliyat olmasa da öncesinde anestezi uzmanı değerlere bakıyor, epidural anestezi yöntemi ve röntgen kullanılıyor atış öncesinde.
hesabın var mı? giriş yap