• adnan aybaba'nın falan konuk olduğu programları izleyecek, dinleyecek kadar hayatla kavgalı mısınız be kardeşim.

    bu hafta alabilirsek eğer şampiyonluk kupası o kadar çok kişiye girecek ki birkaç yıla ancak müzeye ulaşır.
  • fatih terim'i hedef gösteren açıklamalar vs.
    bir çekişme olduğu kesin.
    ali koç bence futbol ve teknik olarak fatih terim'i yenmeye çalışsa işi bence daha kolay.

    yapması gereken tek şey doğru transferleri yapmak, türkiyede 3 büyüğün şampiyon olması zaten çok kolay diğer takımlara göre.

    fakat böyle medya üzerinden bıdı bıdı ile uğraşırsa bence kendisi zarar görür.

    bir de birisi başkan birisi teknik direktör.

    neden kendini düşürüyorsun abi?

    fatih terim'e gelince, bence hala doğru olanı yapıp susuyor, arada iğneleyici tweetler atıyor falan, hatta onunla uğraşmaları hoşuna bile gidiyordur.
    bu seneki formu da yerlerde sürünüyor.

    not: elmanderspor
  • yalanını siksinler amk un holiganı
  • radyosporun ezelden beri takındığı tutum bu yöndedir. sadece galatasaray düşmanlığı değil, fatih terim düşmanlığı, m.cengiz düşmanlığı ve zaman zaman yağlı suratın şakşakçılığını dahi yapmaktadırlar.
  • sabahki programın bir kısmını dinlendim ben de. düşmanlığı nerede gördünüz bilmiyorum.benim dinlediğim kısımda terimin twitinden bahsediyordu. algıyı kendi form düşüklüğünden çekip başka yerlere yönlendirmeye çalışıyor kısaca dedi. haksız bi durum yok burda. rıdvan için de kaale almaya değmez futbol siyasetine bulaşmıştır, ajandası vardır diye ağır konuşmuştur.
  • galatasaray taraftarı her fatih terim istifa diye gaza geldiğinde fatih terim saçma sapan açıklamalarla taraftarın gazını alıyor. herhalde dünyada bu kadar salak yerine konulan başka bir taraftar topluluğu yoktur.
  • olmayan düşmanlıktır.

    adamlar korkusuzca yorum yapınca adı düşmanlık oluyor. o kadar alışmışsınız ki şakşaklanmasına, götüm götüm korkup "hicim hicim hicim di hicim" diye yağlanmasına, gerçekleri duymak zorunuza gidiyor.

    bayram değil seyran değil dün akşam saatini 20.45'e denk getirerek çocukça bir yaklaşımla atılan tweetin amacının, rezil top oynayan takımını gündemden düşürüp her zamanki gibi boş boş gaz vermek olduğunu cümle alem biliyor. adamlar da bunu dile getirdi diye düşman mı oldu?
  • barış ertül, çok sevdiğim bir radyocudur. ilkeli ve dürüsttür ben böyle düşmanık yapacağını düşünmüyorum. yalnız bir sorun var; kendisi 2019 içinde hem sabah programıyla, hem de radyonun geneliyle eskisi kadar ilgilenemiyor sanırım. beli holding'de farklı işler de almış, zamanı yetmiyor olabilir.

    düşmanlık mıdır değil midir bilemem ama malum zorlu olayından sonra * etik olarak herkesin çıkıp bunu kınaması gerekirdi. bir radyo programının ilkesel olarak bu yönde tutum alması gerekirdi. onlar ise bu olay özelinde, olayı normalleştirmeye çalıştılar. "ne olacak canım, telefonla da görüşebilirlerdi, yine yapacaklarını yaparlardı" seviyesine indirdiler.

    fenerbahçe başkanı, federasyon başkanı, merkez hakem kurulu başkanı hep beraber federasyon başkanının iş yerine ait ofiste toplantı yapıyorlar. hemen sonrasındaki maçta fenerin rakibi bariz olarak doğranıyor. maçın ardından fener başkanı "o görüşmeyi hakemler hakkında uyarmak için yaptık" diyor. ve sen bunu çıkıp normal bir şey gibi anlatıyorsun.

    satır aralarında da şu laf geçiyor aynı yayında "trabzon başkanı da federasyon başkanıyla görüşmek istedi ama reddedildi. onunla da görüşülmesi gerekirdi". belki bütün yayının temeli olması gerekn bu cümle, öylece geçiştiriliyor.

    bu düşmanlık değil, planlı programlı harekettir. medya ayağıdır. barış ertül gibi birinin her ne sebeple olursa olsun bu duruma düşmemesi gerekir.

    (bkz: anlaşıldı ikinci yarı çok zorlu geçecek)
  • bir galatasarayli olarak radyo sporun malum tutumu beni rahatsız ettiği için kesinlikle playlistimde yero olmadı. gitsin başkasından kazansın ben galatasarayli olarak kimsenin ekmeğine yağ süremem.
  • ölüyü diriyi dittiniz , bi barış ertül kaldı bok atmadığınız. adam gayet objektif bakar hep, feneride en çok eleştiren adamdı zamanında. hatta tam bir anti aziz yıldırımcı olarak ciddi ciddi adama güvenilirliğini 1 yılda yavaş yavaş, işleye işleye %75 lerden %25 e indirmiştir, seçimdede ali koçu seçtirmiştir. hatta hatta mustafa cengizi kimse tanımazken radyospora konuşturmuştur ki ben orada duydum ilk mustafa cengizi. ankaragüçlü olduğum için objektif bakıyorum, adam göte göt der arkadaşlar, net...
hesabın var mı? giriş yap