• geçen senenin ilk haftalarında jupp heynckes in kotu sonuçlar alması uzerine schalke 04 un başına geçen teknik direktör. daha önce hannover 96 ve vfb stuttgart ta çalışmışlıgı vardır. bu sezonun başlarında takımın ustuste beraberlikler alması üzerine koltugu sallanmış ve fakat takımı sonradan toparlamıştır. son gelen haberlere göre ise sezon sonunda biten sözleşmesini uzatmayacakmış. masada kartlarını mı oynamak istiyor bilinmez, ama ralf in bilmesi gereken şu ki hiç kimse schalke den büyük degilidr.
    (bkz: hiçbir x y den büyük degildir)
  • goncalves da silva ailton'un schalke'den ayrilmasinin sebebi $ahsiyet.
  • sezon sonunda ayrılacagını belirten ralf rangnick e schalke yonetimi yol vermiştir. (bkz: yol vermek) schalke bugun itibari ile ralf rangnick in görevine son vermiştir.
  • renk körü. evet canım bildiğiniz renk körü. şimdi bir teknik adamın renk körü olmasının ne sakıncası olabilir demeyin...
    malum, devir değişti. ne güzeldi benim zamanımda hakemler simsiyah giyinirlerdi. halbuki yıllardır böyle mi, sorarım size. işte eskinin ciddi hocası tsg hoffenheim diye minik bir takımın başında. düşenin dostu olmaz diyip devam edelim hikâyesine. bu geçenlerde bir maça çıkarken uzakten gördüğü yeşilli tipe hafiften çıkışıp sahaya arkadaşlarının yanına çabucak çıkması emrini verdi. buraya kadar her şey güzeldi de, o yeşilli arkadaş yeni takımının topçularından biri değildi. evet, bizim rangnick efendi maçın hakemi lutz wagner'e emir vererek tarihe geçti. neyse ki hakem sinirli değilmiş. mazallah erman bey olsa, olacakları düşünebiliyor musunuz? hocanın kafasında sucuk pişirirdi alimallah. neyse bu meseleyi kapatalım. zaten hocanın, ralf efendinin de dediği gibi "büyütülecek bir şey yok, biz kırmızı yeni formalarımızla oynuyorduk. hakem de koyu yeşildi. karıştırdım tabii."
  • dietmarr hopp'un finansörlüğünde büyümek, hayalleri gerçekleştirmek adına yola çıkan ve tarihinde ilk kez bundesliga'ya yükselen tsg hoffenheim'ı çalıştırmakta hala.. bu şansı iyi kullanabilecek mi, hep birlikte göreceğiz. çünkü patron hopp'un hedefleri çok ciddi ve büyük..
  • 2008/2009 sezonunda bayern maçı öncesi yaptığı şu yorumu ile takdirimi kazanmıştır.

    "wenn sie flotte sprüche hören wollen, müssen sie nach münchen gehen. wenn sie flotten fussball sehen wollen, sind sie bei uns genau richtig" (eğer şaşalı laflar duymak istiyorsanız münih'e gitmeniz lazım ama eğer şaşalı futbol izlemek istiyorsanız burada -hoffenheim'ı kastediyor- doğru yerdesiniz.)

    http://www.youtube.com/watch?v=ohydsqzjkvo
  • luis gustavo dias'ın kendisinden habersiz bayern münchen'e verilmesi nedeniyle istifa eden teknik adam.
  • alman futbolu hala 3-5-2(ve 3-4-1-2) sevdalısıyken 90'ların sonunda alt liglerden 1.lige kadar çıkarttığı hızlı, agresif, atak, presçi ulm takımına benimsettiği 4-4-2'yle bir anda ülke futbolunun çağa ayak uydurarak dörtlü düzene geçmesinde büyük payı bulunan arrigo sacchi sevdalısı, "der fußball-professor".
  • önümüzdeki sezon bir aksilik olmazsa vfl wolfsburg'u calistiracak.
  • schalke 04'ün yeni teknik direktörü.
hesabın var mı? giriş yap