• an itibariyle telefonla ulaşamadığım otel.
  • çok merkezi yerdedir fuarın hemen giriş kapısının yanında. odaya girdiğinizde yırtık çarşaf üzerinde kıllar dolu bir şekilde sizi karşılar, banyoda lavaboda bir tutam kıl yumağı gideri tıkalı bir duş ile durumu tamamlar bu plaza otel. kapıda dnd takılı olmasına rağmen kapınızı çalarlar kahvaltıya indiğinizde 1 yıldız bir kahvaltı bekler oda kalmışsa herşey az ve özdür anlayana tek çeşit peynir sallama hindi sosis pis masalar da ne kadar ne yiyebilirseniz unutmadan resepsiyon personeli yüzünüze bakmadan konuşur biran önce checkin e aslında karşısından gidin diye birde sakın minibar beklemeyin oda da su dahil yoktur 3 defa istersiniz bir ihtimal gelir çünkü minibarcısı yoktur hk hem oda temizler hem su dağıtır işte ramada plaza izmir veba olmadan çok şükür kurtulduk
  • sözlükteki yorumlardan sonra acaba başka bir otele mi gitsem diye düşündüm. ama 150 tlye daha iyi bir otel yoktu. aynı fiyatta iki üç adını duymadığım otel vardı. oralara gitmektense burayı tercih ettim. temizlik görevlileri işini çok iyi yapıyor. resepsiyondaki kız da çok iyi davrandı. tüm personeller kibar. oda iyi durumdaydı. konumu da çok güzel. demek ki şikayetleri dikkate almışlar.
  • hangi eksiklikten başlasam bilemedim. leş ötesi yatak örtüsü mü, paslı kettle mi yoksa eksisözlük sayfasını açmak için 10 dakika bekleten internet bağlantısından mı?

    yok daha iyisi var daha rezili. fuarlar nedeniyle sürekli konakladığım oteller doluydu ve tek seçeneğim malesef burasıydı. 3 saat aramının ardından(arayanlar bilir sürekli meşgul) rezervasyon yaptırmak istediğimi söyledim. fuarlar nedeniyle çok talep olduğunu ve cayma ihtimalime karşı 2 günlük konaklama bedelinin yüzde onuna karşılık gelen 50 liralık tutarı kredi kartımdan çekmeleri gerektiğini söylediler. kart bilgilerimi paylaştıktan 10 dakika sonra sorgusuz sualsiz bilgi vermeye gerek görmeden cart diye 500 lirayı kartımdan çekmişler ve ben bunu kredi kartı limitimi kontrol ederken tesadüfen farkettim. çok şanslıyım ki hanım efendi başka harcama yapmamış.

    özet: pis gerçekten pis ve kurumsallıktan çok uzak otelimsi.

    izmir'de konaklamak isteyenlere aynı fiyat seviyesinde çok daha iyi opsiyonlar sunabilirim. yeşillendirebilirsiniz.
  • rezervasyonda özellikle üstüne basa basa park yatağın olup olmadığını sormama rağmen gittiğimizde hepsinin dolu olduğunu söyleyerek mağduriyet yaşadığımız bununla da bitmeyip sabah kahvaltıda tatlı çatalının olmadığını hatta otelde bulunmadığı beyan edilen bebeğe de kaşıkla kahvaltı yaptırabileceğimiz gibi güzel! tavsiyelerde bulunan otel.
hesabın var mı? giriş yap