• ülkemizde şekilciliğe en güzel örneklerden birisi bu anekdot. sonra imam osurursa cemaat sıçarmış misali ramazan haberleri görmeye başlıyoruz vay efendim sigara içtin bam güm giriş, vay efendim yemek yedin cehennemde yanacaksın haberlerini izleyip duruyoruz..

    balık baştan kokarmış saygıdeğer bayanlar ve baylar , toplum düzelmeli ki yönetenler düzelsin...
  • rabia naz öleli ikinci ramazan geldi. katilini saklayanlarla kıyas edilemeyecek milletvekilidir.
    edit: üçüncü ramazan da bitmek üzere
  • ne var yani adamın sağlık sorunu vardır içme gereği duymuştur d:
  • ramazan mamazan dinlemeden dazır dazır hak yiyenlere allah diye tapanlar, su içene tepki göstermiş.
    nasıl bir tarikatsınız amk?
  • ismi lazım değil vakıf himayesinde çocuklara cinsel istismarda bulunsaydı kürsüden su içtiği için eleştirenler onu savunurdu.

    edit: imla
  • keşke bir 35'lik açsaydı dediğim milletvekili.
  • ramazan'da oruç tutup ama ilk orucunu milyonlarca insanın oyuyla gelen ekrem imamoğlu'nun başkanlığını elinden katakulli ile alanlar mı şikayet ediyor. birazcık insan olun trollükte bir yere kadar.
  • içinde yaşadığı toplumu zerrece tanımamış, şu son derece kritik günlerde dava arkadaşlarına ihanet eden, son derece gereksiz bir vekildir...

    neydi o meşhur laf, heh... "ipe sürülecek aklı yok"

    edit: arkadaş siz nasıl bir gerizekalısınız? kimsenin adamın tuttuğu, tutmadığı oruçla davası yok. ister tutar ister tutmaz... ama şu malum dönemde hani sizden bile daha gerizekalı olan bir kitle var ya... hah işte onların tercihleri bu tip hareketlerle belirleniyor ve yönlendiriliyor. siyasetçiysen içmeyeceksin arkadaş! zaman dinde reform yapma dönemi değil... ne olur bu tip hareketlerin sonunda o boktan ortalama gurup siktirolur giderler, oy moy vermezler. o zaman ne bok olur, o zaman da senin %25-30 un hiçbi boka yaramaz... yani neye ihtiyacın var? orta kanada... bu radikal hareketler sadece kendi davasına hakarettir şu dönemde. siz hakikaten tüm türkiye'yi, tanıdığınız üç beş insan sanıyorsunuz. gerçekten ülke gerçeklerine çok uzaksınız. yani kafanızda sağdan soldan duyduğunuz bi boklar var ama, zerrece beyniniz çalışmıyor ne diyeyim...
  • 2 damla su ile nefsin alarm veriyorsa tutma abicim orucu. eyvallah, oruç falan tutmam, tutana saygı olsun diye de asla göz önünde yemem içmem ama bu benim kendi tercihimdir. türkiye cumhuriyeti laiktir, bağımsızdır ve de demokrasi ile yönetilecek şekilde kurulmuş bir devlettir. isteyen oruç tutar, isteyen tutmaz. isteyen inanır, isteyen ateşe tapar, isteyen hiç inanmaz. herkes, başkalarının hak ve hukuk sınırlarına tecavüz etmeyecek şekilde bağımsız yaşamalıdır bu ülkede, kurucu değerlere göre. bunu bir gün seve seve kabul edeceksiniz yerli ak gezenler, seve seve!
  • susayan milletvekilidir. kürsüde de içer, oturduğu koltukta da içer.
    bize ne bundan?
    biri oruç tutmuşsa herkesin oruç tutması mı gerekiyor?
hesabın var mı? giriş yap