• filmin konusu ile ilgili bir başka rivayet de şöyledir:

    john rambo'nun kızı tarikat liderleri tarafından kaçırılır. bunun üzerine abimiz kızını kaçıranların götüne uçaksavar mermisi sokar.
  • john rambo emekliliği geldiğinde bir tatil kasabasında yazlık alarak, bağı-bahçesiyle uğraşan huysuz bir ihtiyar olup çıkmıştır. kah sokakta top oynayan arsız veletlere bağırıp çağırmakta ve onların topunu kesmekle tehdit etmektedir, kah karasal yayında hope channel'ı ayarlamaya çalışmaktadır.

    hayat böyle geçip giderken bir gün halasından [erazjha hala] bir telefon gelir. köydeki tarlalara göz koyan eski hasımları azmış, köyde dirlik-düzen bırakmamışlardır. hatta halasının köy meydanına bakan evlerinin tam önüne, kat karşılığı müteahhitle anlaşarak bina dikmeye kadar vardırmışlardır işi. ki texas yasalarına göre bumu yapmak suç iken, köy şerifine ve ihtiyar heyetine rüşvet vererek işi kılıfına uydurmuşlardır bu namussuzlar. özellikle hacally jr. isimli deyyus, halasının hamile olan gelinine taş atarak bebeğini düşürmesine neden ve kuzeni bai ramm'ın sherifin ofisinde dövülmesine ön ayak olmuştur. ayrıca mayor'ün köye gezisi sırasında bai ramm'ın buffalosunun, bai ramm'ın izni olmadan kesilmesine de neden olmuştur.

    bu işin hukuki yollardan çözülemeyeceğini fark eden halası son çare olarak, yiğeni john'ın köye gelerek duruma müdahele etmesi gerektiğini anlamıştır. kendisine gelen bu önemli çağrı üzerine john yeminini bozar ve otogardan bulduğu ilk otobüse binerek savannah'a doğru yola çıkar ve olaylar gelişir...

    http://us.imdb.com/title/tt1206885/
  • sylvester stallone'nin bugün vizyona giren efsane olmaya aday filmi the expendables'tan tam bir sene sonra, yani 2011 yazında vizyona girmesi beklenen filmi. john rambo'nun son bir iş için geri döneceği ve serinin bu şekilde sonlanacağı belirtiliyor...
  • en azından bir kısmı istanbuldan otobüsle 8 saat uzaklıkta, bulgaristanın başkenti sofya'da çekilecekmiş.
  • imdb'de 2015 yılında gösterime gireceği deklare edilen film. filmin konusu hakkında rambo'nun, meksikalı uyuşturucu kartellerine ayar vereceği yazılmıştır. hayırlı olsun.

    http://www.imdb.com/…/tt1206885/?ref_=nm_flmg_act_4
  • 2019'da çıkacağı resmi hesaptan duyurulmuş gece gece heyecanlandırmıştır
    my name is john rambo ??
hesabın var mı? giriş yap