• daha yüksek bir enerji boyutundan,daha üstün bir hayat frekansından 1978 yılından beri amerikalı kadın yazar j.z. knight' in bedenini kanal olarak kullanarak insanlara bilgi aktardığı iddia edilen varlık. akasa yayinlari nin bastığı seri kitapları vardır bunun... kitaplarda ki bu kitaplar konferanslardan kitaplaşmış, kenidisini eski hint inanışlarında geçen ram, ve dünyanın ilk fatihi olarak tanımlamaktadır. sanırım en popüler kitabı eşruhlar*... kadıköy' de sahaflarda gezerken rastlayarak kitabı "hayatınızın kadınını ya da erkeğini bulmanın kısa yolları " şeklinde anlayıp atlayan kitle sayesinde iyi satış yaptı... kitap bu açıdan bakınca aslında ziyadesiyle eğlenceli çünkü kitapta ramtha' nın dinleyicilere fizik,kimya,evren oluşum,ışık,spektrum, hücresel ruh belleği, tanrı ,birey,yaratıcılık,tekamül gibi kavramlardan bahsederken bir anda konuşmasını kesip "tabii sizin hiçbir şey umrunuzda değil, hadi eşruhlarımızı bulup bir an önce yatağa atalım derdindesiniz..." dediği bir bölüm vardır. sırasıyla asi, barbar ,savaşçı, rüzgar ve son olarak da tanrının kendisine dönüştüğünü iddia eden ramtha*, atlantis'in varlığının kesin olduğunu çünkü kendisinin oralı olduğunu söyler.
  • kizilay civarinda ev yemegi yapan ufak lokanta.
  • ramtha 1976'dan beri tanri,yaratilis,insan iliskileri,quantum fizik, ve insanligi ilgilendiren cesitli sorunlar hakkinda genis bilgi vermis we istegi her insanin özgürleşmesi we kendi hayatı üzerinde tam bir egemenlige kawuşmasıdır...
  • 1978den beri, bir pazar sabahi mutfakta gorundugu kadin yazar j.z.knight tarafindan temsil edilen; ogrencileri tarafindan master teacher olarak adlandirilan; bedenini kanal olarak kullandigi kadina ragmen "he" olarak bahsedilen; 2 yuzyildan uzun suredir insanlara atlantisin gercek tarihi, gercegin dogasi, tanri, gecmis yasamlarimiz, kisisel yazgimizi nasil degistirebilecegimiz gibi konulari ogretmeye calisan ve bu ruhani ogretilerini desteklemek icin bilimden guc alan otorite. en onemli ogretilerinden biri metafizikle kuantum fizigini birlestiren "kendi gercegimizi kendimiz yaratiriz" dusuncesidir.
  • imgelemenin temelinde yatan ve bunu biz insanlara müjedeleyen insanüstü varlık , ptaah ve kryon gibi arkadasları da vardır.
  • lutfen, lutfen yalvaririm, rica ederim, tirnaginizin kirini yiyeyim:

    http://en.wikipedia.org/wiki/ramtha (ilk aciklama yeterince komik gelmediyse, yani lemurian savasci-ruhu filan, controversy kismindaki mahkeme kararina bakin)

    http://www.rickross.com/…rence/ramtha/ramtha15.html (vitesi arttiriyoruz; yine ozellikle son kisimlara dikkat)

    http://www.xenu.org/…t/aff/files/csj09/co0906ab.txt (eveeet, oturmaya mi geldik, son hizla devam. bu arada adambasi 1000 dolar da iyiymis, biz de burada para kazaniyoruz saniyoruz)

    http://skepdic.com/channel.html (bkz: itin gotune sokmak)

    neyse, yeter bu kadar. baslarda eglenceli ama bir sure sonra insanin siniri bozuluyor yahu. boyle san francisco bazli new age masallariyla mutlulugu yakalamis ilham iren klonlarinin huzurunu bozmak niyetinde de degiliz zaten; maksat arada kalmislara ulasmak.

    bir de bu kadinin ogrencilerinin yapimciligini ustlendigi ve sozde teorik fizik ve biyolojiyle hayatin gizemli sorularina cevap arayan 2004 yapimi what the bleep do we know isimli bir film var ki aman aman; profesorlerin sozlerini mi yanlis yorumlamislar, bilimsel bulgulari mi carpitmislar, 30 dakika laga lugayi iki dakikalik alakasiz retoriklerle mi suslemisler, yok yok yani. ama o baska bir entrynin konusu, simdilik okunacak yeterince link var.
  • aptal amerikalıları soyup zengin olan akıllı bir amerikalı nın uydurduğu sözde tanrı.
    (eğer çarıpılırsam bi zahmet edit ediverin bu entrymi.)
  • inanilmaz insan beynine bir ornektir bu varlık,kulp bulmak herseyde oldugu gibi cok kolaydır,suphesiz ki inanmak kulp bulmaktan daha cok cesaret gerektiren bir istir.
    (bkz: masallah)
hesabın var mı? giriş yap