• mankenlikten gelme bollywood stari. kabhi khushi kabhie gham'da ufak bir rolu vardi, saathiya'da ise basrolde. kajol'un kuzeni.
  • guzel yesil gozlere, kumlu ve sanki cok bagirmismis gibi cikan bir sese sahip sevimli bir bollywood aktrisi. son 15 senedir shahrukh khan'in karsisindaki esas kadin rollerini parselleyen birkac aktristen biridir. yakisiyorlar da..
    sanjay leela bhansali'nin black filminde dogustan kor, sagir ve dilsiz bir kizi oynayarak kariyerinin en buyuk sicrayisini yapmistir.
  • http://www.youtube.com/watch?v=cyspltcf2wy

    böyle de güzel dans eder bu güzellik.
  • bollywood'un en güzel kadın oyuncusu. çok güzel gözleri var, hiç evlenmemiş olması insanı düşüncelere gark ediyor. ayrıca, aamir khan'ın en güzel partneri bence. çok yakışıyorlar. bir röportajında aamir'in kendisine romantizmi öğrettiğini söylemiş. şurdan görebiliriz:

    --- spoiler ---
    "ghulam benim ikinci filmim olmasına rağmen gerçekten ilkti çünkü romantik sahneler öğrendim. sadece 17 yaşındaydım. çok utangaç ve emin değildim. okuldan sonra kızlar kolejinde okudum ve erkek arkadaşım olmadı. aamir, aşk çocuğu görünümüyle bana romantizmi öğretti. herhangi bir romantik çekimden önce ben aşağı bakardım ve çok sıkılgan olurdum. aamir çenemi yukarı çeker ve sorardı "neden utangaç hissediyorsun, bana bak." aamir beni kabuğumdan dışarı çıkarttı. bir yıldızla iyi bir ilişkinin önemini farkettim."

    --- spoiler ---

    müthiş bir kadın.
  • çok severim şimdi orası ayrı ama sanki sesi gittikçe pürüzleniyor bu hatunun, sanırım sigara yüzünden. ah be rani yapma böyle senin gibi bir güzel böyle böyle sesini kaybederse nolur, senin dikkat etmen lazım böyle şeylere.
  • bazıları shahrukh khan ile yakıştırmaz bu güzide bollywood aktristini, ki bence çok saçma. birinin sempatik-zeki-komik özetle dışadönük halleri, diğerinin güzel-nazik-ağırbaşlı hatta biraz da gizemli halleri ile benzeri az görülecek bir uyum içinde. birbirlerini tamamladıklarını, çok da yakıştıklarını düşünüyorum.
  • dil bole hadippa filminde erkek kılığına girmiştir. böyle sevimliiiii, bıcırııık bir erkek ki, yok böyle bir sey. rolun hakkını vermiş, güldürmüş, eğlendirmiştir. black filmindeyse bambaşka bir kadın, gerçek bir aktris. shah rukh khan ın yanına en çok yakışan kadın kanımca rani dir.(bkz: http://hindisinema.blogspot.com.tr/…le-hadippa.html)
  • olgunlaştıkça bir başka güzelleşiyor yahu , hele şu mardaani afişindeki karizması beni benden aldı. bir an önce gelse de izlesek!
  • vogue'un son sayısında "the reign of rani" başlığı altında verdiği pozla o kadar kusursuz görünüyor ki nazarım değmesin diye uzun süre bakamıyorum. aşırı ilerigörüşlü ebeveynlerinin kendisi için seçtiği ismin hakkını sonuna kadar veriyor. her zerresi asalet, zarafet, güzellik.. her şey.
hesabın var mı? giriş yap