• daha izleyemediğim ama müziklerine baktığım ram leela filminde başrolde olan yeni nesil hintli oyuncu.

    tattad tattad şarkısında hindistan'ın apaçisi izlenimi veriyor ama anlaşılmaz bir şekilde sevimli de.
    ikisi de ayrı ayrı güzel olmasına rağmen deepika padukone ile birlikte itici durmuşlar.

    daha iyi şekilde değerlendirilebilirse geleceği parlak olan bir oyuncu olduğunu düşünmekteyim.
  • deli dehşet hızlı bir şekilde atıldığım bollywood ortamında tapınacak kıvama geldiğim esmer. çok şeker, çok samimi böyle kıpır kıpır bir yesinler. ayrıca yetenekli de tamam bir aamir khan değil ama kimse bir aamir değil zaten.
    yalnız mümkün mertebe sakalla dolaşsın, canımı yesin.
  • o kadar içli, hissederek oynuyor ki en tırt filmleri* bile etkileyici hale getiriyor. günlük yaşantısında çılgın, hatta hiperaktif bir imaj çizse de* bir şekilde kendini sevdiriveriyor. gerçekten parlak bir oyuncu. yeni filminde de deepika padukone ile oynayacakmış. keşke her kafamızı çevirdiğimiz yerde karşımıza çıkan medyatik ilişkilerini vasat aşk filmleriyle de gözümüze sokmasalar. kendisi daha sağlam senaryolarda seyredilmeye layık.
    (bkz: lootera)
  • band baaja baaraat filmini bir izleyeyim nasildir , diye merak ettim. sonrasini hatirlamiyorum diyebilirim. lootera, ladies vs. ricky bahl derken bu gunlere kadar geldik. sevimli, enerjik , karizmatik, cekici heralde butun sifatlari hak ediyor. sıkmadan kendini izletiyor.

    o kadar kotu yorumdan sonra ram leela filmini izleyesim gelmedi ama kendisi icin katlanabilirim gibime geliyor.
  • çok eğlenceli bir insan. hrithik roshan için çektiği şu videoda gülmekten katılmama neden olmuştur. çok yaşa ranveer!
  • ilk gunday filminde şalvarlarını çok sevdiğim aktördür. deepika padukone ile sevgili olduğunu ve ddd filmini türkiye'de çektiğini bildiğim kaslı bir hintlidir.
  • genelin aksine ben ranveer-anushka'yı ranveer-deepika'dan daha çok seviyorum, yakıştırıyorum. biraz da filmlerle alakalı tabi.
    deepika ile hep böyle epik, normal hayatta pek olmayacak aşk hikayelerinde * oynamış ama
    anushka ile içten yani oha böyle aşk mı olur be falan demeyeceğimiz filmlerde oynamış
    *
    galiba bu yüzden ben ranveer anushka jodisini destekliyorum.
  • ranbir kapoor'dan hem dans hemde oyunculuk anlamında çok daha iyi.deepika'ylada çok yakıştırıyorum.adamın yapısındaki çılgınlık bile göze batmıyor.
  • şu aralar favorim olan aktör. kendisi ile deepika padukone'un ilişkisini o kadar sevdim ki bildiğiniz stalker oldum. en son aishwarya rai - abhishek bachchan ikilisinde yaşamıştım. neyse efendim ben bunların birlikte olduğunu bilmiyordum ama birbirlerine çok yakıştırmıştım. velhasılı birliktelermiş 18 kasım'da da evleniyorlarmış çok sevindim. dahası bu çocuğun kişiliğini çok sevdim çok enerjik, pozitif ve geldiği yeri unutmayan bir karakteri var. dahası kız arkadaşına yaklaşımı ve onu koruması (evet onlarla ilgili tüm röportajları, magazin haberlerini izledim. dahası instagramda da takipteyim.) çok hoşuma gitti. kısacası sevdim ben bu oğlanı. umarım çok mutlu olurlar.

    bu arada ilişkilerinin derinleşmesini bajirao mastani'de daha da görebilirsiniz. resmen ikisi birlikte olgunlaştı. bu arada padmavaat'teki rolü de psikolojik olarak onu çok zorlamış ancak bu rol ile birlikte kendi kötü tarafı ile yüzleştiğini ve filmin bitiminde çok rahatladığını söyledi bir röportajında.
  • dans ederken kendinden geçmeyi bırak, kendini kaybeden bollywood oyuncusu. malhari'nin çekimlerinde yönetmen bile uyarmış, evladım yavaş diye. gerçi malhari'de kendini kaybedilmeyecek şarkı değil şimdi adama hakkını vermek lazım.

    bu adamın yaptığı dansları zumba diye yaptırsan kimsede göt göbek kalmaz.
hesabın var mı? giriş yap