• futbolcu fabrikası vfb stuttgart'ın 19 yaşındaki yeni ürünü :( orta sahanın göbeğinde uzun boyuyla gayet etkili top oynayan holzhauser, geçtiğimiz haftadaki hamburg maçının son dakikalarında sol kanada geçmesine rağmen hiç sırıtmayıp, sol ayağıyla açtığı ortalarla rakip kalede epey tehlike yarattı. şu an avusturya u21'de oynamasına rağmen gelecekte almanya milli takımında forma giyme şansı var mı bilmiyorum.
  • yeni malatyasporumuzun anlaştığı fizik gücü yüksek, skorer orta saha oyuncusu. takımımıza güç, ligimize renk katacaktır inşallah.

    http://www.fanatik.com.tr/…turkiye-ye-geldi-1343287
  • yeni malatyasporun yeni sezon için büyük ölçüde anlaştığı futbolcu.
  • isviçre ekibi grasshoppers tarafından bedelsiz transfer edilen underrated orta saha oyuncusu. özellikle ligimizden bir çok takımla adı anılmışken, bir isviçre ekibine beleşe kaptırılması büyük bir pişmanlık yaratabilir.
  • beşiktaş ile adı geçiyor.
  • avusturya vatandaşı, 1993 doğumlu uzun, kadife bilekli, merkez - ofansif ortasaha. hakkında bu kadar az entry görünce çok şaşırdım, özellikle bu sene beerschot formasıyla belçika pro lig'inde yaptıkları gerçekten inanılmaz. bu sezon şu ana kadar çıktığı 27 maçta 12 gol, 13 asistlik harika bir performans gösterdi. sezon başında malatyaspor ile anlaştığına dair haberler çıkmıştı ancak olmadı ve muhtemelen bu performans sonrası ülkemize 2-3 sene daha uğramaz. belçika ligini küçümseyip bu rakamlara normal diyeceklere ufak bir hatırlatma ile entry'i sonlandırayım.. holzhauser'in takımı beerschot bu sezon toplam 52 gol attı, yani bu gollerin yarısında bu avusturya'lı abimizin gol veya asist ile katkısı var.
  • avusturyalı top tepici. ayrıca çok iyi topçu. 8-10 numaraya eleman arayan galatasaray için biçilmiş kaftan.
hesabın var mı? giriş yap