• cok afedersiniz tam bir ayıdır.212 boyunda 127kg agırlıgında bir mahluka benim yuregim baska bir sey demeye razı olmuyor.rekor bi ucret sayılan 1.2 milyon dolar karsılıgı tofastan maccabi tel avive gitmisti.* bu sene yaz kampında nba i denedi ama fiyaskoyla sonuclandı.su an tau vitoriadan kovulmak uzere.
  • melanie griffith in kayın biraderi.
  • ismet badem bu arkada$ icin bursa'nın cam agaclarında dolanan bir kanarya ku$u kadar ince ve narin benzetmesini yapmi$ti.
    nasıl ya ismetim alkollumuydun nası bi benzetmedir o..
  • kendisi martin luther king lisesini 4 sene üst üste şampiyon yaptı.
    ama ncaa'de oynadıgı wisconsin taraftarları tarafından hiç sevilmedi, sebebi ise griffith'in yaptıgı kolej programını sevmiyorum ve hemen nba'e gitmek istiyorum acıklamasıydı.
  • sezon sonuna kadar pınar karşıyakayla anlaşarak tekrar yurdumuz semalarına dönmüştür. kariyerinde hiçbir zaman tofaş günlerindeki kadar başarılı olamayan bu sevimli azman pilot kardeşimizi tekrar izleyecek olmak şimdiden heyecanladırıyor beni.
  • zaman zaman bıraktığı çember sakalı, hayvani genişlikteki gövdesiyle enteresan bir figürdü, serbest çağrışımla (bkz: steven rogers).
  • 8 şubatta oynanan darüşşafaka pınar karşıyaka maçında ilk kez uzun bir aradan sonra forma giymiştir karşıya forması altında türkiyede. eskiye kıyaslıyorum bundan neredeyse on yıl kadar önce maçlarını izlerken, yüzündeki o mimikler komik tavırları sempatikliği aynen duruyor. tecrübe desen aynen tastamam.
    ama baba artık yorgundur. ne yazik ki yıllar kendisinden epey atiklik çalmış götürmüş o gün bunu anladım. yaşlanmış bir dönemin efsanesi. bir dönemin tofaş forması altında her maça damgasını vurduğu performansları ne yazikki kendisinde yoktur, aris maçıydı tofaş o maçı kazanamayınca faturayı kendisine kesip göndermişti takımdan.
    neyse efendim, aradan on küsür yıl geçmiş. o gün gördüğüm kadarıyla, oyun esnasında karşıyaka rakibin yani daçkanın sahaalanında hücüm esnasındayken o sırada daçkaya kaybedilen topla beraber daçkanın hızlı hücüma geçmesiyle tüm oyuncular karşıyaka sahaalanına gelir. bir an gözlerim raşatı arar ama o da ne? raşat daçka nın sahasında yürüyerek hafif hafif geliyor. demek istediğim arkaya dönüp kendi sahasının yeralanına hızlıca kapanmak mı? o da ne, koşamıyor. bünyenin epey bir kilo göt gobek bağlaması sebebiyle. karşıyaka sonraki daçka sahasında olan hücümu gelsin de oyuncular geçerken elime top bıraksın diye sahasın ortasında bekliyor.

    ancak yinede kendisi pota altında sabit durduğunda kale görevini üstlenmektedir.! bi o özelliğini halen geçerlidir çok pis korkutmakta aman blok yicekmiyim diye. kimin hangi köşeden nasıl çıkacağını çok iyi sezip köşeyi çok iyi kapatıp yeri geldiğinde halen blok koyabilmekte. gönül isterdi ki rashard griffith yeniden efsaneleşsin tbl de ama gelmiş neredeyse 40 yaşına.

    ha birde ribaunt larda topa zıplayıp iki eline aldıktan sonra sağa solu kolladıktan sonra topu ayran çalkalıyormuş misali sallamasına yok mu. güldüyor insanı.
  • an itibariyla 15 ocak 2008 galatasaray cafe crown asesoft maci nda csu asesoft formasi giymekte olan 1974 dogumlu pivot.
  • televole programının bu adama zeki müren dinletmişliği vardır, ayrıca zeki müren'in mezarını da ziyaret etmiştir.
  • vücudunun boyutları normalden çok daha büyük olmasına rağmen bacakları incecik olan bir oyuncuydu. muhtemelen ismet badem'in yaptığı kuş benzetmesi de bundan dolayıdır.
hesabın var mı? giriş yap