• oyak renault'nun azeri asıllı basketbolcusu. sf ve pf arasında gel-git yapan pozisyonu kararlı duruma geçtiğinde türk milli takımın değişmezlerinden biri olacak. zira henüz 23 yaşında ve şu anda tblnin en değerli* yerli oyuncusu.
  • 2003-2004 sezonu için fenerbahçe'ye transfer olan yetenekli basketbolcu.
  • rebound ve blok ortalamalariyla istatistiklerde ust siralarda bulunan 1980 dogumlu 2.02lik basketbolcu. iyi ki fenerbahce' ye geldi daha da bir keyifle izler oldum kendisini. ayrica cok yakiskli oldugunu belirtmeden gecersem ayip olur.
  • oyak renault'dan beri hastası olduğum basketbolcu şahsiyet. oyak renault'nun izmir maçlarına gitme sebebim olup, gayet naif bir yakışıklılığa sahiptir. fenerbahçe'de de başarılar kendisine.
  • provakasyonlara malesef 18 aralik 2004 itu fenerbahce karsilasmasinda da devam etmiş basketbolcu ama centilmen itü seyircisi kendisine sadece sempati beslememekle karşılık vermiştir.
  • yetenekleri sınırlı olmasına ragmen hırsı ile kendine takimda yer bulan deyim yerindeyse serkan balci'nin basketbol subesi. bitmez tukenmez enerjisi ile haydarpasa-gebze treni gibi bir o yari sahaya bir bu yarisahaya kosuyor, ribaunt aliyor, top caliyor falan filan. 2 ocak 2005 fenerbahce galatasaray basketbol maci'nda azimle sican tahtayi deler misali fenerbahce 9 sayi ondeyken gerekli gereksiz bir suru basarisiz ucluk denemesine ragmen yilmadi, 6.yi atti, helal olsun dedik. o gazla 7.yide denedi ama o da girmedi.

    kendini gelistirirse -ki bu kendini gelistirmek sutlar ve basketbol zekasi oluyor- fenerbahce ve turk milli takiminda degismez bir 3 hatta 4 numara olabilicek kapasitede bir insan. fakat su aralar yedinci hatta sekizinci adam olmaktan oteye gidememesi muhtemeldir. ha bi de sirin bu adam ya...
  • dun fener besiktas macinda faul atan varda'ya blok vermeye calisan fenerli oyuncu
  • basketbolun bulent korkmaz'i, serhat akin'i, ahmed hassan'i.. ben boyle provakatif bir basketbolcu gormedim.
  • yaptıklarının hırsla hiçbir ilgisi yok tamamen karşı tribünleri galyana getirip prim yapmaya çalışan kendini bilmez basketbolcu
  • şaşılacak kadar atletik bir oyuncudur. oyak renault altyapısında ismail doğrutekin tarafından yetiştirilmiştir. cem sultan lisesi ve oyak renault takımı ile gençlerde türkiye şampiyonu olan takımın barış özcan ile birlikte iki yıldızından biridir. altyapıdan beri 5 numara oynatıldığından fundementalının özellikle birebir adam geçme kendi şutunu yaratma bölümleri pek gelişmemiştir. bunun yanında son derece çalışkan bir oyuncu olduğundan şutunu iyi bir seviyeye getirmiştir. atletiklik, rebound ve blok konularında diğer ligin diğer üç numaralarından birkaç gömlek daha iyi olması kuvvetli yanları-hatta milli takıma götüren özellikler de bunlardır- ancak istikrarsızlığı, skor bulmada çok yönlü olamaması, zaman zaman özellikle savunmada konsantrasyon noksanlığı ve özellikle son dönemde beliren maç içinde kontrolden çıkması da zayıflıklarıdır. aklını başına toplarsa üst düzey oyuncu olma ihtimali bulunmaktadır aksi takdirde birtakım işleri iyi yapan vasat bir oyuncu olmaktan öteye geçemez.
hesabın var mı? giriş yap