• college basketbolunun son yıllarda yetiştirdiği ender true pg'lerden. north carolina üniversitesinin jr. yıldız adayı. birkaç yıl sonra nba'de yıldız statüsünde görebileceğiniz şahıs..

    (bkz: north carolina tar heels)
  • oldukca hizli ve atletik, lakin pg icin bile biraz ince/kisa kalan oyuncu. 2005 yada 06'da ilk 5'te secilecegi dü$ünülüyor. rashad mccantsin takimda$i.
  • bence 2005 nba draft'ine girecek en yetenekli point guard.. tek kelimeyle şahane bi herif..
  • son derece atletik yapısı itibariyle ele avuca sığmayan bir yıldız pg adayı. skora yönelik katkısı da yerinde. tecrübe eksikliği kendini göstermesine bir süre izin vermeyebilir. olumsuz yan olarak kendisinden yapılı pglere karşı savunma problemi olarak gösterilmesine rağmen bu durum aynı zamanda hücumda kendisine avantaj da sağlayabilir. 2005 nba drafti'nde 5-10 arası seçilebilir gibi.
  • charlotte bobcats de çile dolduran bastıbacak. forma numarası "20".
  • ncaa'deki şampiyon takımından* ayrılıp nba'de vasatın oldukça altında bir takıma geçmiş, bu değişikliği hala hazmedememiş oyuncu. kendisinin o zamanki takım arkadaşları sean may, marvin williams ve rashad mccants de aynı durumda zaten.

    şu anki istatistikleriyle feci bir draft bust değil belki ama kendisiyle aynı sene draft edilen (ve o zamanlar kendisiyle aynı seviyede olduğu düşünülen) deron williams ve chris paul'un takımı playoff'lara sırtlayabilen seçkin birer oyun kurucuya dönüşmesi bana annemin "bak komşunun oğlu derslerden başını kaldırmıyor sen bütün gün o aletin başındasın..." muhabbetlerini hatırlatmıyor değil.
  • vasatin gayet ustunde olan bi' takimin vasatin gayet altinda olan oyun kurucusu. eminim ki charlotte bobcats daha iyi bir guardla bu sezon kesinlikle play-off'a girebilirdi.
  • kolej'de iyi is yapip, sonra sicanlar klubunun j.j redick 'le birlikte fahri uyesi. bu heriften ne koy olur ne kasaba. bir gidim gelismez mi kardesim insan nba'de. daha fecisi adam morrison gerci. o kurban oldugum biyiklarina bakmadan grup seks partilerine mi gidiyor bu raymond'la anlamadim ki. ikisinin performansta yerlerde (idi). gerci gidemez artik phil amca yanina oturttu, birakmiyor hic bir yere.

    cok acimasiz yazmisim, felton aslinda iyi bir isim. ama kesinlikle buyuk bir yildiz degil, hic bir takimi da tek basina sirtlayamaz. bu sene de free agent zaten, bobcats'den bir trade daha gorecegiz gibime geliyor, yoksa suphen mi var?
  • new york knicks ile 2 yıllık 15.8 milyon dolara anlaşmıştır.
  • new york knicks takiminda kendisini bulan guard. bu sezon oynadigi 14 mac sonunda, 17.5 sayi, 7.6 asist, 4.1 asist ve 2 top calma ortalamalarina ulasmistir. efficiency puani 20.86'dir. kendisinden beklenilen performansa nba'daki 6. yilinda ulasmis gibi gorunuyor.
hesabın var mı? giriş yap