• alemin en sülük software şirketinin elinden çıkmış olan, elimdeki southpark lar rm formatında olmasa elimi sürmeyeceğim zamk şeklindeki player.

    kurulum sırasında, 8 option luk bir secenek ekranında, sadece ilk dördü gözükür halde iken, ilk dördünü disabled, gerisini enabled yapıp saf insanlari kandıran nalet şirketin nalet player ı.
  • download etmesi arapsacina benzeyen, internet explorer ile birlikte kullanildiginda kapatmaya calistiginizda, internet exploreri da kapatmam lazim diyen, sadece gereksinimden alinan salak bir sirketin programi. ornek (bkz: aol)
  • ses olsun video olsun, bugüne kadar kaliteli formatına rastlayamadığım rastlayacağımıda sanmadığım program... gereksiz program ve onun formatı...
  • (bkz: realone)
  • 1001 küfürle kurmak zorunda kaldığım, kurduktan sonra bir tane bile işaretli kutucuk bırakmadığım, preferences'ının içine ettiğim, 3 bölümünden 2 sini (juke boz ve browser integration) uninstall ettiğim, hiçbir şeyi kendi yapmasına izin vermediğim herşeyi disable ettiğim anca böyle kolunu bacağını kırınca adama dönen program. şimdi sus pus oturuyo köşede...
  • dunyanin en cok buffer eden programi.
    sanirim video inmis olsa bile "biraz buffer'dan zarar gelmez" diye dusunuyor buffer ediyor. local filelari da buffer ediyor. ve bu local file 512 kb. her seyi buffer ediyor, ve defalarca ediyor. ettigi bufferlari tekrar ediyor. buffer..
  • "buffering..."
  • bu baş belası programdan kurtulmak için aşağıdaki adresten media player classic ve real alternative download edilerek kulanılabilir. bunların yanına birde quicktime alternative kurmak caizdir.
    http://home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm
  • kullananı ruh hastası yapmak için tasarlanmış, ve bu işlevi layığıyla yerine getiren bir yazılımdır realplayer. en sakin bilgisayar kullanıcısını bile psikopata bağlayabilecek bir kurulum sürecine sahiptir.dahası şöyle bir olayın gerçekleşmesine sebep olmuştur:

    orko 8 kişisi emule kullanarak bir video klip indirir. media player bu klibi göstermez. "codec modec" bir hatalar verir. "bir de real player ile deneyeyim bari" diyen bu kişi* aylar yıllar boyunca kullanmadığı realplayer'a çift tıklar. "real player needs to download new software to play this clip abi" diye süzülür program, mevzu bahis şahıs da* "e iyi o zaman kur bakalım" der, sanır ki azıcık codec indirecek. aman yarebbi, o ne? bir download, bir download, bitmeler bilmez. ondan sonra yok registration, yok bir sürü seçenek boğuşulur, arada bir dehangi akla hizmet açık olan bütün browserlar kapansın... derken en sonunda bir sürü reklam ıvır zıvırı geçip ana ekrana gelir bu adam.* açmaya çalışır o klibi,* ama o ne? realplayer bir mesaj verir: "real player needs to download new software to play this clip"...

    (bkz: aarrrgghhh)
    (bkz: delirttiniz ulan beni)
hesabın var mı? giriş yap