• yaklaşan 2011 genel seçimleri öncesi, milletvekili aday adayı olabilmek için milli piyango idaresi yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdürlüğü görevlerinden istifa etmiştir.
  • kosgeb'in çalışkan ve azimli başkanı. kosgeb'in yapısını ve çalışma düzenini gözle görülür bir şekilde kısa sürede değiştirdi. 1 yıllık başkanlık sürecinde;
    - yıllardır bütçesi ile savaşan kurumun destek bütçesinin 3 kat artmasında faydası oldu.
    - destek programlarında ve oranlarında artışlar oldu.
    - bazı desteklerde evraksız başvuru dönemleri başladı.
    - bazı desteklerdeki bürokrasi işlemleri azaltıldı.
    - illerdeki kosgeb müdür ve uzmanlarının sürekli sahada olmalarını sağladı.
    - ihtiyaç olan alanlarda yeni destek programlarının ortaya çıkmasını sağladı.

    ve buna benzer örnekler çoğaltılabilir...

    kendisini takdir ederek takip ediyoruz.
  • adına başlık açıldığını görünce şaşırmadığım kosgeb başganı. tabi bunun sebebi bir üst entryde belirtilen başarılı faaliyetleri değil. şu sıralar işi gereği kosgeb'in sitesine girmeye çalışıp patlamış siteyle karşılaşan birileri vardır muhakkak diye düşünmüştüm. evet, yeni kosgeb tüketici teşviki bilmemnesi sebebiyle kuruma ve internet sitesine müthiş bir yüklenme var ve site bunu kaldıramamış anlaşılan. kosgeb'i aradığımızda da bilgi işlem departmanı "yoğun olmayan saatlerde girmeyi deneyin" cevabını veriyor, süper öneri. mesela ben şu saatlerde gün içinde malum sebeple yapamadığım işimi yapabilmek için kosgeb'in kapılarını zorluyorum fakat ne fayda. sonuç aynı. sonra sitede anlamsızca gezinirken yakışıklı başganımızın biyografisine denk geliyorum. hmm mülkiye, sonrasında farklı büyük kurumlarda görevler vs. sonra aşağılara inerken aman allahım bir de ne göreyim? başganın fotoğraf albümü. ama öyle böyle değil, bildiğin facebook profili misali, sıra sıra siniler stayla, nerden baksan bir deste fotoğraf. sanki dün üniversiteden mezun olmuş da kpss ile kosgeb başkanı olarak atanmış ve bunu facebook'undan tüm dünyaya duyurmak isteyen gözünü memurluk bürümüş bir genç gibi. hayır istersen 1000 tane fotoğraf koy da siteye de bi el at be sayın abim.
  • 07.06.2017 tarihli resmi gazeteye göre görevden alınan kosgeb başkanı.

    ana sayfada ve bilumum kosgeb yayımlarında gördüğümüz nur yüzlü (!) fotolarından ve bıyıklarından mahrum kalacağız, maalesef.
  • yeşilçam'dan süre gelen zamanda sinema sektöründe ışık şefi olarak görev almış altın portakal ödüllü emektar.
    halen görevine devam ekmektedir. (bkz: şevkat yerimdar)
  • (bkz: remzi biçer)
hesabın var mı? giriş yap