• bu sefer olmuş dedirten.
  • recep ivedik 6'nın olağanüstü gişe başarısından sonra(başrollerde oynayan sharon stone'nun çok büyük etkisi var bu başarıda) çıkan serinin devam filmi.recep ivedik önceki filminde sharon stone'u dudaklarından öpmesi benim yalnız ve abaza ülkemde sansasyon yaratmıştı(bu arada alıştı kadın türk erkeklerine nede olsa).ama serinin 7. filminde pamuk prenses ve 7 cücelere de el atmış masal dünyasınında ölçüsünü vermiş olan recep ivedik pamuk prensese el sürmemiştir.ne güzeldir recep ivedik serisi.karışmayalım hiç öyle devam etsin kendi halinde değil mi ?

    not: bu yazımı recep ivedik serisini tapılacak filmler içerisinde gören insanlara armağan ediyorum(ben ve yazım neyse ? armağan falan,ne ayağım la ben ? )
  • --- spoiler ---

    yarısında çıkmadım lan, gülmekten öldük arkadaşlarla. filmimiz beyazsarayda geçiyor, recep ivedik beyazsaraya şöför olarak istihdam edilmiş, başkanın kızına aşık oluyor, yine arada enseye tokat hadiseler klasik şakalar mevcut, beyazsarayın tuvaletinde sesli bir osurma sahnesi var ki harikulade; osuruğun şiddeti ve kokusu bütün beyazsaraya dalga dalga yayılıyor, bu kokuyla beyazsaraydaki çiçekler filan soluyor, pentagon harekete geçiyor, takma peruklar saçtan çıkıyor kel görünüyor, camlar iniyor. özellikle bu osuruk sahnesinde arkadaşlarla çok güldük; yarısında çıkamadık. devamında kahramanımız zencileri türk mantığıyla alt ediyor sokaklarda, kocaman zencileri kucağına alıp ilk seriden beri alışık olduğumuz tarzda sarsarak sallıyor. ve yine alışık olduğumuz üzere kimsenin pek takmadığı bi amerikalıyla sıcak dostluk kuruyor, bunun aracılığıyla çeşitli maceralara atılıyor. evet evet, bunlara arkadaşlarla birlikte kahkahalarla güldük ve yarısında çıkamadık. filmin sonunda recep doğallığı ve aşkını oldukça dışa vurumlu yaşamasıyla başkanın güzel kızının gönlünü çalıp onunla evlenerek beyazsaraya yerleşiyor.

    --- spoiler ---
  • 2014'ün sömestr'ında vizyona girecek ve en az 4 milyon kişi tarafından izlenecek olan filmdir.

    içinde ne olacağı, senaryosu, oyuncuları falan mühim değildir.

    sizin de banko 4 milyon satacak ürününüz olsa millet bezene kadar 7 değil 777 tane çekmek istemez miydiniz a dostlar?
  • gitmek isteyenlerin gideceği, gitmek istemeyenlerin gitmeyeceği bir film. ne kadar ilginç değil mi? *
  • sanırım bu sefer salonun ortasına sıçacak ve biz buna milletçe güleceğiz.
  • çıkarsa fragmanında recep ivedik 7, yemedi tarzı espri yapılacak film.
  • seride devrim niteliğinde bir değişikliğe gidilecek ve önceki 6 filmi izlemeyen 7. filmin konusundan hiçbir şey anlamayacak. geliştirilmiş efektleri ve 3 boyut teknolojisiyle taze rekor sahibi avatar'ın toplam gişe hasılatını geçmesi bekleniyor.
  • asla çekilmemesini umduğumdur.
  • başlık parselleme umutlarımın suya düştüğü, gereksiz recep ivedik serisinin çekilmesi kuvvetle muhtemel 7. filmi.
hesabın var mı? giriş yap