69275 entry daha
  • 56-70 gün sonra umarım gidecek olan, hukuksuzca üçüncü kez aday olamayışının üstünü örtmek için gündemin sürekli olarak geri zekalı ekşiciler tarafından linçlerle değiştirildiği cumhurbaşkanı
  • çanakkale köprüsüne 16.5 milyon araç geçis garantisi vermiş, son 1 yılda köprüden geçen araç sayısı 2 milyon. (fark 14.5 milyon)

kisacası ekibi öyle bir hesap yapmış ki %85 oranda hesap sapmış.

bu şuna benziyor, istanbuldan karsa gitmek icin yola cıkıyorum, vardığım yer izmir.

neyse en azindan köprüyü denizin üzerine yapmayı başarmışlar. ya köprüyü de yanlış yere yapsalardı.

mesela, yolcu garantili kütahya hava limanını bence eskisehir'e yapmak isterken, yanlışlıkla kütahyaya yaptılar. çünkü bütün kütahya oraya buraya uçsa verilen garantiyi yerine getiremiyor. 1.317.000 yolcu garantisi verilmiş, 11 bin kişi havalimaninı kullanmış. ama olur böyle %98lik bir yanılma payı. %100 yanıldığı dönemlere göre yine başarı...

67 sene daha ülkeyi yönetmesi halinde daha düzgün hesap yapabilecek siyasetçi. tabi ekibi biraz degiştirmesi lazım. hüda-parın ittifaka katılmasıyla bilimin ışığında nice başarılara imza atacaktır.

edit : bölgede yaşayan yazar arkadaşlargörsel
    görsel
    mesaj göndermiş. söylediklerine göre köprü yanlış yere yapılmış.

edit; (bkz: 13-20 mart haftası deprem bölgesi acil ihtiyaçları)
  • ülkemizin geleceğini sırf kendisi istedi diye karartan kişilik.
    suriyelileri bu ülkenin vatandaşlarının rızasının olup olmadığına bakılmaksızın türk vatandaşlarının ekmeğine paydaş çıkarttınız.
    nasıl olsa kendi kesesinde harcamıyorlar bize dayatıyorlar vereceksin bu adamlara ekmeğini diye.
    sebep; ben büyüklüğümü kanıtlayacam. senin büyüklüğünü göreceğiz.

şimdi yada yarın veya bir sene sonra ülkemde bu insanların tek bir tanesini istemiyorum.
  • 56 gün sonra hayatımızda olmayacak olan, ülkenin mevcut cumhurbaşkanı.

56 gün sonra bay bay tayyip.
  • ülkeyi 21 yıldır yönetmesine rağmen muhalif olduğu iddia edilen sözlükte günlerdir gündemde olmayan kişi. yazarların hepsi yalan yanlış iftiralarla muharrem ince'yi karalamakla meşgul çünkü. bu da tarihe not düşülsün.
  • ısledigi suclarin cogu muhalif insan yada partiler tarafindan iyice idrak edilemedigini dusunuyorum..

ve hala muhalefetin diline calinan bir parmak bal ile oyalatildigini bu durumun ise kimseyi rahatsiz etmedigini gormekte oldugumuz parti baskani…

bir suc ne kadar buyukse sizin suc ortaklarinizda o kadar buyuktur ve bir kisinin feda edilmesi demek tum sistemin cokmesi anlamina gelecektir..

son olarak defolup gitmesine 56 gun kalmis siyasetci…
  • aklınıza gelebilecek olan tüm kötülükleri düşünün, işte onların ete kemiğe bürünmüş halidir kendisi. destekçileri de aynı kendisi gibi kötü niyetli ve medeniyetten yoksun varlıklardır. tarih kendisini de destekçilerini de tam olarak hak ettikleri gibi hatırlayacak.
  • düşünsenize bir gün kalkıyorsunuz ve ülkenin başında artık rte yok. şu verdiği yaşama sevincine bakın.
  • iki yıldır falan söylüyorum. seçime savunma sanayi projelerini yetiştirecek ve genel seçim milli bayram havasında geçecek. hepsini yaptı. togg satışa açılıyor. mmu taksi testinde. aselsan s-400 muadili siper savunma sisteminde sona yaklaşacağını duyurdu. prototip bir altay tankı da konuşuluyor. daha neler neler. rte aptal bir adam değil üzgünüm ama korkunç derecede iş yaptırıyor. çift mesai mifir nöbet sistemi midir bilmiyorum. seçime projelerini yetiştirdi. ve meydanlarda muhtemelen bunlar sergilenecek. öyle köşeye atılır şeyler değil bunlar. ben gidersem bunlar bu projeleri durdurur diyecek. kemal gıjıdar zaten anadolu içinde tam bir deccal olarak görülüyor bunu da pek bir güzel yedirecek. tüm bunlar olurken muhalafet ise saçma sapan toplama seçmece karpuz gibi isimler.

adam savunma sanayi 5.0 seviyesine gelmiş diğer salaklar hdp'yi masaya falan almaya çalışıyor. şimdi otrup düşünün biz neyin tiyatrosunu izliyoruz.

adam togg veya mmu mitingte uçurduğu an game over abisi.

ne yapmak lazım peki? hiçbir fikrim yok. şu noktads neye muhalif olursan ol, ülkemizin gururlarına karşı hainlik olarak lanse edecekler.
564 entry daha
hesabın var mı? giriş yap