• tekrar başbakan seçilmesi durumunda, 90'lı yıllarda yaptığı radikal açıklamalar istikametinde bir politika uygulamasını engellemek amacıyla, katıldığı televizyon programlarında cevapları belgelenmek üzere, medya tamamen yandaşlaştırılmadan sorulması gereken sorulardır.

    edit: tutarsızlığı önlemek için sorulması gereken falan demişiz ama "bir başbakan iki erdoğan" videosunda görüldüğü gibi adamın öyle bir derdi yokmuş zaten.
  • nereden buldun yasasını kaldırıp, sonra da dürüstlükten filan bahsetmek çok uçuk şeyler olmuyor mu?

    memleketi kara para ve kayıt dışı ekonomi cenneti haline getirip vergileri ötv olarak toplamak ne kadar hak ve hukuka aykırı, dikkat ederseniz vicdan filan demedim.

    yolsuzluk iddialarına karşı da yargı dokunulmazlığı olmasını nasıl buluyorsunuz? işinize yarıyor mu ya da işinize geliyor mu?
  • değişerek mi geliştin yoksa gelişerek mi değiştin? niye bu kadar sık değişiyorsun? daha ne kadar değişeceksin?
  • katıldığı tv programlarında bir türlü sorulmayan sorular.
  • “soru bir; oslo tezgahları öncesinde ve sırasında görevlendirdiğin devlet yetkilileri imralı'dan kandil'e kaç mektup götürmüşlerdir? bu mektupların içeriğinden apo'nun ve kandil'in planlarından ne derece haberdarsınız, ne önlem aldınız? kuryelik görevini devlet görevlisi olarak kimler yerine getirmiştir?

    soru iki; ingiltere'nin koordinatörlüğünde gizli kapaklı yürütülmesini sağladığınız oslo görüşmelerinde, özel temsilciniz hakan fidan aynen aktarıyorum, kendi sözlerinden aktarıyorum, 'öcalan'ın ülkeye ve bölgeye yönelik vizyonu başbakanla yüzde 90-95 örtüşüyor', bu sözlere sayın başbakan açıklık getirmelidir. terörün başı olan abdullah öcalan ile hem ülke bazında hem bölgesel bazda yüzde 90-95 uyuştuğunuz noktalar, mutabık kaldığınız noktalar nelerdir sayın başbakan? siz çok kullanıyorsunuz ya kucaklaşmayı apo ile fikren hangi noktalarda kucaklaşıyorsunuz sayın başbakan? temsilcinin söylediği bu sözler, zaten muhabbettin kralının sizin aranızda geçtiğini gösteriyor. başkasının muhabbetini niye kıskanıyorsunuz şimdi?

    soru üç; 'terörle mücadele edilir, siyasetle müzakere ederiz' sözü başbakan'a ait. tüm bu gelişmelerde eli kanlı terör örgütü pkk'yı siyasi kurum gibi muhatap aldığınızı fark etmediniz mi? pkk'nın mit'i ve devleti oyalayıp, örgütün dördüncü stratejik mücadelesini hayata geçirmesine nasıl gözünü kapatarak, vicdanınızı kitleyerek yardımcı oldunuz sayın başbakan? soru dört; bu sürelerin sonunda pkk'nın kendi çözümlerini dayatarak, koşullar olgunlaştığında tek taraflı bunları fiilen hayata geçirmesini kolaylaştırmış olmadınız mı? bu sürecin altyapısını siz bu şekilde oluşturmuş olmuyor musunuz?”

    haluk koç

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21447412.asp
  • ‘’afyon’da içkiyi yasaklamaya kalkan vali balkanlıoğlu’nun ağabeyi metin balkanlıoğlu, ismailağa cemaatinin önde gelen ismidir. valinin de bu cemaatle ilişkisi var mıdır ? göreve devam etmesinde cemaat ilişkileri mi etkilidir ?"
    mehmet kesimoğlu

    http://www.gazeteport.com.tr/…nin-kardesi-kim-cikti
  • “başbakan yardımcısı bekir bozdağ, başbakanlık envanterinde 5 uçak olduğunu; kendilerinde airbus 330 tipi bir uçakla ilgili herhangi bir bilgi olmadığını söyleyerek lüks uçağı gizlemeye çalışmıştır. sayın bozdağ’a soruyorum sivil havacılık genel müdürlüğü envanterindeki tc-tur airbus 330-243 model uçak ne zaman alınmıştır. türkiye’ye teslim edilmiş midir? edilmemiş ise nasıl istanbul’da gösterilebiliyor. ayrıca başbakan’ın kullanması için uçağa vip donanım yapılmış mıdır? başbakan’ın rahatı bu millete kaç milyon dolara mal olmuştur”
    aytun çıray

    http://www.goklerdeyiz.biz/…cok-sasiracaksiniz.html

    (bkz: başbakanlık vip uçağı)
  • 1955 yılında iktidar kimdi?*

    (bkz: bakın çok önemli)
  • sadat yöneticilerinin bir kısmının poyrazköy kazılarının yapıldığı dönemde emniyetle ilişki içerisinde oldukları, ergenekon, balyoz gibi davalarda roller üstlendikleri doğru mudur?
    sadat kurucuları ile akp ya da hükümet yetkilileri arasında bir görüşme yapılmış mıdır? sadat devletten yardım, hibe, kredi, yabancı ülkelerden de maddi yardım almış mıdır? kamuya ait arazi, bina, kamp ve yerleşim yeri var mıdır? sadat’ın özgür suriye ordusu militanlarına arazi ve sokak savaşı eğitimi verdiği doğru mudur?"
    ali ihsan köktürk

    http://www.gazeteport.com.tr/…er/110800/buyuk-iddia
  • hala bazi sorular sorulup, cevap alinip alinmamasi durumuna gore veya alinan cevaba gore soz konusu kisi hakkinda toplumun aydinlanacagini, bir tepki verecegini sananlar oldugunu gosteren sorulardir.
    bu millet o kadar cok seyi sindirdi ki kanimca kisik ateste pisen kurbaga hatta buyuk ihtimalle artik pismis olan kurbaga durumundadir. aci ama oyle.
    her olay uzerine bakan duzeyindeki kisilerden yapilan aciklamalarin sacmaligi, tutarsizligi bile tabloyu acikliyor.
    iki gun arayla birbirinin tam ziddi konusan bir adama hangi soruyu sorup hangi cevaba itibar edeceksiniz. ve asil bunu anlamasi gereken kitle zaten coktan cennette..
    yani ne demesini bekliyorsunuz sordugunuzda? bir beklitiniz varda mi soruyorsunuz?
    minareler calindi zaten, kiliflari da hazir.
hesabın var mı? giriş yap