• akliniza gelebilecek her seyi soylediginden olabilir. soyledigi hic birsey sasirtmiyor artik. x kotu dese sasirmam. x iyi dese yine sasirmam. yalnizca akp ici icin degil, disi icin de gecerli. nasil bir dizi izlerken islenecek konu kalmaz da kendini tekrarlamaya baslar siz de izlemeyi birakirsiniz onun gibi sanirim.
  • düne kadar odasında tayyip erdoğan posteri asan işveren bugün battığında ilk önce posteri çöpe atıyor.
    ahh ahh sen koskoca pazarlama firması nasıl battın diye otur bir sor kendine!
    o posterini astığın zat sen batarken neden elinden tutmadı!
    akıllandın ama akıllanman için batman gerekiyormuş.
    oh olsun.
  • bıktık artık diyemeyen kesimde var. elbette insanlar çok konuşan insanı zamanla pek takmaz. on beş yıl oldu artık bir zahmet takmasın. düşünsene adam on beş sene konuşmuş ve hala konuşmaya devam ediyor. kafa bu yav elbette bıktık dimi.

    bence en çok bıkan o trompetler oldu. bozuldumu saçmalayan, hep aynı şeyleri çevire çevire konuşan, hitabet gücü yüksek, sokak ağzıyla laf sokan adama yardımcı olan trompet bile bıktı.

    en önemlisi sabah akşam dualarını esirgemeyen, tankların önüne yatıp ülkeyi demokrasi katillerinden koruyan ak muhafızlar da bıktı. demokrasi bizim için amaç değil araç diyenler nasıl da bir günde demokrasi koruyucusu oldular dimi. eee şeriat diye diye hayıflayan adam kendisini bir anda demokrasi şövalyesi olarak buldu. eee oda bıkar be adam.

    ekonomi bile bıkmış durumda. türk lirası ne halimiz varsa görün diyerekten kendini değersiz yalnızlığa bırakmış. amerikan dolarına karşısında harakiri yapmaya karar vermiş. faiz desen bırakın beni artam demekte ama oda bıkmış bir adamın sabahtan akşama kadar kendisini düşürmesini istenmesine. oda bıktı bence bıkmamış olma ihtimali yok gibi.

    en çok ben bıktım diyen kendi olmuştur belki de. bir başkanlık kaç para ulan diyerekten ülkeyi uçuruma götürmekten bıkmıştır belki. bu kadarda dillendirmekten bıkmış olabilir kanımca. kaç senedir başkan olacağım da olacağım. bence en çok kendisi bıkmış.
  • toplumun yüzde 50'sinin takındığı tutum. recep tayyip erdoğan ve akp, 'rıza üretim gücü'nü kaybetmiştir. en güçlü olduklarını sandıkları dönemde gider bütün otoriter yönetimler. çünkü halk üzerinde olumlu & olumsuz bir tesirleri kalmamıştır, ilgiyi kaybetmişlerdir. türkiye'de de aynısı olacak. bakın görün çok yakın zamanda olacak.
hesabın var mı? giriş yap