• daha önce siyasi çıkarlar doğrultusunda pkk, kürt hareketi ve fethullah gülen cemaati ile yediği içtiği ayrı gitmeyen ancak daha sonra bu iki kesimi de "aldanmışız" söylemi ile can düşman belleyen rte'nin, bu seferde çok güvendiği, iktidarına ortak ettiği hoca ahmet tarafından madiklenmesi durumudur.

    siyasette ustalık böyle oluyor demek ki...
  • ahmet demedim, ehmet dedim.
  • bkz:bu da mi gol degil beee
  • başkanlık konusunda da yine kandırılmaktadır.

    artık hepimizin bildiği üzere amerika fayda sağlayamayacağı adamı elinde tutmaz, kullanır ve atar. fetullah gülen'i iade etmediklerine göre bu teröristin hala onlara sağlayacağı faydalar ve bağlantılar söz konusu demektir.

    darbe kalkışması sonrasında yapılan temizlikte maalesef üst düzey bürokratlara (büyük çoğunluğuna) ve milletvekillerine dokunulmadı ve bu adamlardan bazıları hala tayyip erdoğan'ı kandırarak bu anayasa değişikliğini bir an önce devreye almasını istiyorlar. diğer milletvekilleri/bürokratlar zaten durumu sorgulamadıkları için herhangi bir kontrol/eleştiri yapmaları söz konusu değil.

    bu tip bir anayasa değişikliği ile güçler tek bir kişinin elinde toplanacak, ve fetöcü kimliğini gizleyen bir kişi daha önce yaptıkları gibi sabırla bekleyerek sıra kendine geldiğinde tüm hakimiyeti fetö'nün (yada bu terörist oluşumun) uzaktan kumandası altına verecektir.
  • kandırılıyor, durduramıyoruz.
    acaba diyorum, faiz lobisi muhteremin kafasını karıştıracak kişileri yakınına kadar iliştirmiş olabilir mi? yaveri örneğinde olduğu gibi.
    merkez bankasına müdahale ede ede kendi sonunu hazırlattılar.
    sonuç; kansız, çatışmasız tayyip attaa...
hesabın var mı? giriş yap