• "2 grup, 2 sahne ve 4 raunttan oluşan etkinlik isınma turu ile başlayacak. her iki grup da kendilerine ait 3'er şarkı çalacak. seyirci ve gruplar ısındıktan sonra çarpışma başlayacak!

    1.raunt: cover: bu turda iki grup da kendilerine ait olmayan ve birlikte belirledikleri bir cover şarkı çalacak. bambaşka yorumlarla heyecan artacak.

    2.raunt: devralma: bir grup çalmaya başladığı şarkısını yarıda kesecek, diğeri kaldığı yerden devam edecek! devralma turu 2 kere yapılacak. bakalım, gruplar birbirlerini tamamlarken ortaya çıkan performanslar nasıl olacak?

    3.raunt: çarpışma: gösterinin en heyecanlı kısmı! athena ve manga kendi şarkılarını baştan yazarak üç farklı müzik tarzında seslendirecek.

    4.raunt: joker: son rauntta gruplar sürpriz bir sanatçıyı misafir olarak sahneye çıkartıp, onunla birlikte eşsiz bir performans sunacak." biletix'ten alıntıdrır.

    athena ve manga bir de söz konusu olan. sizce de süper değil mi? hafta içi olmasına rağmen ben ordayım.

    bir de şu sürpriz misafir hayko cepkin olsa tadından yenmez.
  • ben o soğukta dışarda durabilir miyim diye düşünene kadar biletleri tükenmiş olan organizasyon.
  • athena'nın konuk sanatçı olarak sahneye mehter takımı çıkarması ile gönülleri feth eden konser.
  • uzun zamandir gittigim en kusursuz organizasyondu. kucukciftlik parka kurulan cadir sayesinde hic usumedik. biletler tukenince izdiham seklinde bir kalabalik bekliyordum ama kararinda satilan bilet sayisi sayesinde icerisi gayet ferahti. organizasyon, gruplardan, sahneye, zamanlamadan, havalandirmaya, fiyatlardan, standlara kadar mukemmeldi. tebrik ediyorum.
  • ulan türkiye'de de istenince organizasyon yapılabiliyormuş ben bu etkinlikte bunu anladım. mesela sonisphere 2010 müzikal açıdan mükemmel olmasına rağmen organizayon konusunda* bazı eksikleri vardı. fakat red bull soundclash gerçekten düzenli bir şekilde yönetilmiş. girişte sıkıntı yoktu, içeride içki çok pahalı değil ve güzeldi, tuvaletler ve ortam gerçekten iyidi, konserin ortasında tuvalete gittiğimde hem sabun hem kağıt havlu vardı o kadar yani. biletlerin hepsi satılmasına rağmen kalabalık mekana uygun şekildeydi herkese yeteri kadar eğlenecek yer vardı sıkışık değildi.

    müzikal kısmına gelirsek dört rauntta güzeldi.
    1. rauntta chemical brothers - galvanize cover'ı yaptı gruplar.
    2. rauntta gruplar şarkıları devralırken olabildiğince tarz değiştirip yeni birşeyler ortaya çıkarmaya çalıştılar.
    3. rauntta dj*'in belirlediği 3 tarzda şarkılarını söyledi gruplar. bu tarzlar; akustik,elektronik ve metal'di.
    4. raunt ise misafir sanatçılar geldi. manga davul ekibi athena ise mehteran takımı çıkardı sahneye.
    sonuç olarak athena dövdü bence.

    atışma hissini gayet güzel yaşattı bu konser. bir sağa bir sola döndürülen dinleyici hiç sıkılmadı. en sonunda gökhan'ın açıklamada iyi güldürdü. "yabancılar buna battle diyorlar, biz burda kardeşlik için söylüyoruz"*
  • athena'nın net dövüşünün resmi için: http://www.youtube.com/watch?v=byrdi7zpi30
  • günün kazananı, athena'nın, galvanize cover'ında çıkan dansöz ablalardır.

    neydi lan onlar öyle?
  • şimdiye kadar gittiğim en eğlenceli konserdi. böyle bir organizasyonun en azından yakın tarihte bir daha gerçekleşeceğini düşünmüyorum, bu yüzden kendimi çok şanslı hissettim. iki sahnenin ortasında bir manga'ya bir athena'ya dönerek şarkılara eşlik etmek sanırım en eğlenceli kısmıydı.

    şimdi her iki grubu da severek dinleyen biri olarak hangisi daha iyiydi kısmına girmek istemezdim ama adamlar dansöz çıkardı lan, mehteran takımı çıkardı, manga'nın cevapsız sorularını oynaya zıplaya söylettiler bize o yüzden kendime engel olamıyorum. ama şunu da belirtmek isterim ki bu organizasyonda athena'nın yanına en çok yakışacak grup da manga'ydı. galvanize cover'ı bizi bizden aldı.

    ayrıca athena'nın elektronik tarzını da heyecanla bekledik ve gerçekten güzel olmuştu. bak şimdi bir daha düşündüm, bildiğin bu konserde çılgınlar gibi eğlendik.

    tek kötü yanı bence rauntların bitimiyle konserin de bitmesi oldu. ne bileyim, çok kısa sürdü sanki, tadı damağımızda kaldı. isterdik ki manga athena'nın sahnesine gittiğinde biraz daha söylesinler. athena konserlerinde biz yorulup susana kadar söylerdi.

    bu arada alp kırşan'ın da bu organizasyonda yer alması iyi olmuş bence.

    emeğinize sağlık.
  • athena manga versiyonunu bilmem, zaten olaydan haberim de yoktu
    dubioza kolektiv ve s.a.r.s.ın devralma turunu seyrettim, fikre hasta oldum. güzel fikirmiş ama niye çok duyrulmamış bilemedim.

    benim bulduğum devralma: https://www.youtube.com/watch?v=ts6bsd9a29q

    mahallenin piçleri dövmüştür diye tahmin ediyorum.
  • ülke sınırlarında halen üzerine çıkabilmiş organizsyon olmadı.
hesabın var mı? giriş yap