• oynayacak sistemim olmadığı için yine oynayamayacağım oyundur.
  • artik dutch ve onunla baglantili insanlar yerine baska bir hikaye anlatacagini umdugum oyun.

    ilk iki oyundan ziyadesi ile memnunum ama ust uste 3 oyunda ayni konu kabak tadi verecektir.
  • tamamen kıçımdan uydurmakla beraber, hikayede daha da geriye gidilerek dutch'ın van der linde çetesini kurma hikayesinin işlenebileceği oyun.
  • bir prequel daha yapalım ve yine, tekrardan vahşi batının öldüğü zamanları bir kez daha gösterelim mantığıyla zaten ilk oyunda işlediği temayı aynen kullanarak, tüm işleyişi sahne sahne kopyalayarak tekrarlarlarsa yine çöp olacaktır rdr 2 gibi.

    ve aynen böyle de olacaktır. rockstar beyin ölümünü max payne 3'le gerçekleştirdi arkadaşlar. bu oyun ve sonrası tüm oyunları senaryo anlamında en kötü oyunları. gerçek/klasik vahşi batıyı hiçbir zaman vermeyecek revizyonistiz işte yeah, deriniz işte yeah deyip zırvalayacak.
  • --- spoiler ---

    çetenin kuruluşu işlenebilir yahut,- spoiler- zorlama bir türk senaryosuyla arthur geri getirilebilir. zira kendisi öldürülmüştü.
    bu prequel olayı çok zorladı, dutch'ı çok fena verdiler ele 1. oyunda. şahsen ben arthur'a ve john'a olan düşmanlığını bir türlü sindiremedim, mizahın oyununa gelmesi de çabası. hosea çetenin aklıydı, ondan sonra çok saçmaladılar.

    jack'in hikayesi de olabilir.
    --- spoiler ---
  • kesinlikle hikayenin diğer tarafından bakmamız gerekiyor micah ya da dutch ın origin hikayesi süper olur
  • --- spoiler ---

    iki oyunun senaryosu fedakarlıklar üzerine kurulu. ayrıca ikinci oyun nasıl ilk oyunun öncesini işliyorsa bu üçüncü oyunda da devam edecektir. arthur çok sevilen bir karakter olmasına karşın oyunda öğrendiğimiz kadarıyla gençliğinde kötü birisi, x karakterin gözünden çetenin ilk oluştuğu yılları ve arthur'un yaptığı yanlışları gördüğümüz sonunda da arthur'a geçeceğimiz bir oyun olacaktır.

    kısaca;

    1. oyun: john --> jack
    2. oyun: arthur --> john
    3. oyun: xxx --> arthur

    --- spoiler ---
  • 2025 yılında konsollara gelecek oyundur. 2. oyundan daha da geçmiş işlenecek gönülleri fethecektir.
  • karakterimiz yaralandığında hangi hastaneye gitmesi gerektiği konusunda tartışmalar yaşayacağınız serinin 3.yapımı olacaktır.
hesabın var mı? giriş yap